Plan treningów na wakacje
Napisano Ponad rok temu
a z innej beczki treningi w lesie?!co o tym sądzicie?ktoś jeszce praktykuje?czy na tym forum tylko ja przyznaje się do powrotu do dźungli?!
Swietna sprawa, mam las jakies 200m od osiedla, czasem tam biegam, niekiedy wyjde z nun pocwiczyc, jak najbardziej jestem za. No i ten klimacik - cwiczenia w lesie
Napisano Ponad rok temu
w wakacje bedziemy czesciej.
Napisano Ponad rok temu
ogladales yamakasi? to jest le parkourle parkour ?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
normalnie jest to skakanie/biegania/akrobatyka po miescie, ale narazie cwicze z kumplem, w lesie, wchodzenie na drzewa i spadanie z nich
Napisano Ponad rok temu
Nie co to jest, ale jakie ma działnie.hahahah slyszales z opowiadan co to jest las?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- browarek
- coś mocniejszego /urodzinki ja, sister, friend/
- kobieta wyjazd nad morze /bardzo przyjemny trening/
- obżarstwo na maxa bo wakacje makarony, pizza, schaboszczaki, fryteczki, cola...
- leżakowanie na trawie, plaży
- pluskanie w wodzie
- może rowerek we dwoje ;-) ))
Plan na wakcje to:
- nabrać ładnej ochrony brzusia przez specjalistyczne ukształtowanie nowego sadełka
- zwiększenie siły ciosu przez zwiększenie masy
A jak wróce to w sierpniu wszystkim sparing partnerom dokopię bo bedę od nich cięższy o kilka ładnych kilo waga ciężka się kłania....
A tak na poważnie to rowerek 3x tydzień po 15-20 km na czas tempem zmiennym max siły pod górkę i co ok 1000 sprint na 100 i nic więcej no może jakaś piłeczka, skakanka trochę ćwiczeń koordynacyjnych....... lecz co z tego wyjdzie zobaczymy......
Napisano Ponad rok temu
8h dziennie roboty, a potem się zobaczy plan min. to 3 x tyg. bieganie. pompki, brzuchy, techniki i inne cuda niewidy, jak się uda to z 1 w tyg. na trening do tamtejszej grupy, myśle jeszcze czy by na Taekwondo nie pochodzić... w każdym razie 0 opierdalania się
Osiem godzin dziennie to ja będę spędzał w pracy .
Ale całe szczęście 1 lipca wyjeżdżam na dwa tygodnie na obóż. Ot, całe moje wakacje...
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Cześć.
Osiem godzin dziennie to ja będę spędzał w pracy .
Pozdrawiam.
Nooo ja też
O to mi właśnie chodziło, dlatego ograniczam treningi do 3 i może 1 trenong capo ew. taekwondo dla odmiany :wink:
Pozdrowienia dla wszystkich pracujących, którym uda się jednocześnie utrzymać rytm treningów!!!
Napisano Ponad rok temu
A jeśli chodzi o wakacyjne plany to mam zamiar odpuścić sobie trochę z moim główno nurtowym treningiem i po chodzić na więcej bjj. Mam też nadzieję na zajebisty obóz 4 treningi dziennie plus jakieś pływanie piłeczka siatkóweczka czego tylko dusza moze zapragnąć.
Napisano Ponad rok temu
Ja najpierw biegam do lasu, a potem w nim ćwiczę już od niepamiętnych czasów. Las dobrze wpływa na płuca, ponieważ - jak powszechnie wiadomo - rośliny przerabiają CO2 na O2 (przynajmniej w dzień) i w ten sposób mamy duuuuużo świerzego tlenu, który wdychamy jako pierwsi. Las to zarąbista sprawa. Skosztujciea z innej beczki treningi w lesie?!co o tym sądzicie?ktoś jeszce praktykuje?czy na tym forum tylko ja przyznaje się do powrotu do dźungli?!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśnie,apropo lasu... lepiej biegać po miękkim podłożu np. w lesie, czy po twardym - chodnik, ulica? Coś słyszałem o tym, że miękkie podłoże nieco amortyzuje i mniejsze są wstrząsy dla kolan itp. Czy to prawda?
Sam o tym slyszalem i sadze, ze raczej tak
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czego sluchacie??
- Ponad rok temu
-
Punkty nacisku ???????
- Ponad rok temu
-