stowarzyszenie czy instytut?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Kiedy wrocil ze zwolnienia po klopotach z noga zabral sie ostro do pracy.
Co trening cqb w pomieszczeniach szkoly.
Szybkie tembo treningow.
A ostatnio nawet wypad w teren na cqb:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u mnie tez?! .........a zatem jednak przyznajesz rafaiku ,ze niedomagasz zdrowotnie! trzeba bylo tak od razu! ......a nie ściemnę rzucać żeś zdrowy! .....zrób tak: :drinking: .... a potem: :blus: ...........podobno czasem pomaga!jan smuga - widac u Ciebie tez cos nie najlepiej ze zdrowiem
Napisano Ponad rok temu
ale, ale....zapomniales odpowiedziec na postawione przez rafaika proste pytanie
ja tez jestem ciekaw odpowiedzi,
chyba nie chcesz zeby cie forumowicze wzieli za KLAMCE! co?
wiec jeszcze raz przypomne, tak dla pewnosci: gdzie widziales Sawickiego walczacego podczas sparingu?
a tak w ogule to witam wszystkich
i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ale, ale....zapomniales odpowiedziec na postawione przez rafaika proste pytanie
ja tez jestem ciekaw odpowiedzi,
chyba nie chcesz zeby cie forumowicze wzieli za KLAMCE! co?
wiec jeszcze raz przypomne, tak dla pewnosci: gdzie widziales Sawickiego walczacego podczas sparingu?
a tak w ogule to witam wszystkich................ A tak w ogÓle to nie musze podawac szcegolow ,bo osoby ktore to widzialy wiedzą o tym. a reszta moze wierzyc lub nie, ale nikt mi klamstwa zarzucic nie moze bo jakis czas trenowalem w sekcji sawickiego w ktorej wiele treningow bylo prowadzonych przez jego pomocnikow i wiem o roznych sprawach o ktorych tu pisze
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem ze jestesmy dwoma stronami w sporze (czy treningi u Sawickiego sa dobre czy zle) ale uwazm ze to nie powod zeby wyjezdzac do mnie z tekstem ze mam cos nie tak pod sufitem jezeli tak twierdzisz to napisz dlaczego tak uwazasz.
Napisano Ponad rok temu
jesli rafaiku masz wszystko w porzadku z oczami to najwyrazniej nie najlepiej u ciebie z glowa skoro nie mozesz doczytac sie ze wymienilem nazwisko- sawicki
bylem swiadkiem gdy sawicki mial klopoty podczas sparringu i mimo ustalen co do przebiegu sparringu- zaskoczyl sparringpartnera lamiąc wczesniejsze ustalenia ,a potem z dumą stwierdził ,ze to jest własnie to: nieprzewidywalnosc reakcji! ........można to okreslic tylko w jeden sposob:sawicki to napuszony,arogancki i prostacki mały dupek-szpanerek ,ktory za wszelka cene probuje pokazac ze jest kims wiecej niz jest.Sawicki jest nastawiony na kasę. Am a jeszcze jedną śmieszną cechę: nie daj Boże go trafić w czasie sparringu! natychmiast się zaperza i kończą się wszelkie ustalenia (że np. nie używamy nóg). Poza tym lgnie do panienek, które na egzaminach na stopnie nie muszą prawie nic umieć
Napisano Ponad rok temu
czy mowi ci cos numer 32?
pytam, bo ciekaw jestem, czy ty to ty....
Napisano Ponad rok temu
Sawickich jest bez liku, z czego dwoch (lub wiecej) w biznesie Krav Maga - wiec nie obrazaj czlowieka ktory zadal ci pytanie.jesli rafaiku masz wszystko w porzadku z oczami to najwyrazniej nie najlepiej u ciebie z glowa skoro nie mozesz doczytac sie ze wymienilem nazwisko- sawickibylem swiadkiem gdy sawicki mial klopoty podczas sparringu i mimo ustalen co do przebiegu sparringu- zaskoczyl sparringpartnera lamiąc wczesniejsze ustalenia ,a potem z dumą stwierdził ,ze to jest własnie to: nieprzewidywalnosc reakcji! ........można to okreslic tylko w jeden sposob:sawicki to napuszony,arogancki i prostacki mały dupek-szpanerek ,ktory za wszelka cene probuje pokazac ze jest kims wiecej niz jest.Sawicki jest nastawiony na kasę. Am a jeszcze jedną śmieszną cechę: nie daj Boże go trafić w czasie sparringu! natychmiast się zaperza i kończą się wszelkie ustalenia (że np. nie używamy nóg). Poza tym lgnie do panienek, które na egzaminach na stopnie nie muszą prawie nic umieć
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do postu Piotr7 to faktycznie "lekko" odbieglismy od tematu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam[/quote] O cholerka! rozplennili sie! kravmaga zainfekowana sawickimi!ratuj sie kto moze!
Napisano Ponad rok temu
szkoda ze nie masz nic wiecej do powiedzenia. Mysle ze na tym zakoncze z toba "dyskusje" :?O cholerka! rozplennili sie! kravmaga zainfekowana sawickimi!ratuj sie kto moze!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TYLKO SKMP!!!! Po prostu są lepsi, efektywniej nauczają, są mniej skomercjalizowani a poza tym jeszcze trochę im na tym zależy.
taaaa jaaasne.
Tylko to tylko tamto
i to gowno i to gowno wiec nie wpadaj w piesni i psalmy pochwalne.
nikomu kto robi sekcje po 30 osob nie zalezy na wyszkoleniu...
ale moze ja jakis inny jestem. nie wiem
jak masz psalmy pochwalen to wyjasnij czemu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shaft jesteśmy z tego samego miasta więc wpadnij na zajęcia: zobaczysz, ocenisz, porównasz, może potrenujesz. Pierwsze zajęcia gratis. My też zobaczymy co potrafisz.
dziekuje wpadlem.
ja nie oceniam trenra.. ja oceniam cos wiecej co ocenia kazdy zoorientowany uzytkownik na budo...
dzieki za reklame - i za mila odpowiedz na poziomie- ale tu chyba nie o to chodzi.
umiejetnosci instruktora to jedno
a mozliwosc przekazania wiedzy to drugie.
czyz nei mam racji?
dlatego wykrzykiwanie gdzie isc jest bez sensu w dobie mody na KM, kiedy to wszystkie sekcje sa zawalone..
moda przeminie i zacznie sie serio trenowanie....
a to czy michalik czy krzysiek sa z tad czy z tamtad nei ma roznicy...
wiecej napisz co niby jest takiego dobrego u was.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Film "Terroryzm w lotnictiwe - Izrael" kiedy ?
- Ponad rok temu
-
Nowy Combat WP
- Ponad rok temu
-
Szukam we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Krav Maga i nóż
- Ponad rok temu
-
FORMOZA