stowarzyszenie czy instytut?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MILUS! Pozdrawiam! nie wiem kim jestes ale to nie ma zadnego znaczenia.Jeszcze raz powtarzam:IMADŁO ,ktory produkuje swoje wypociny na tym vortalu to faktycznie MARIUSZ z sekcji instruktora Sawickiego.Dla osob zainteresowanych-MARIUSZ przedstawiajacy sie tutaj jako IMADŁO to długi,łysawy blondynek z okrągłym i nieco zadartym noskiem
???
Napisano Ponad rok temu
witam! chcialbym cos dorzucić od siebie do tej wymiany opinii.Nie zajmuję sie wprawdzie kravmagą ani innymi combatami ale cos niecoś wiem z branży sztuk walki:mam dana w kyokushin i zajmowalem sie tez boksem i kickiem .Jakis czas temu wraz z kumplem wybralismy sie na szkolenie prowadzone przez pana sawickiego .to bylo jakies seminarium kravmaga .facet z niego dosc zabawny-nie bede ukrywal.poprawial moja gardę! i uderzenia -ręka młot! i robil to wyraznie tylko po to aby to robic! bo mojej gardzie bokserskiej nie mozna nic zarzucic a tym bardziej uderzeniom! smieszyło mnie to zachowanie bo chcial chyba pokazac ze jest kims innym niz jest.pzdr!
garda w boksie jest inna niz KM, poniewaz zalozenie jest takie ze w boksie uzywasz rekawic na ringu, a na ulicy rekawic nie nosisz.
poprawcie mnie jesli sie myle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I dlaczego nagle pojawilo sie tylu nowych userum w tym temacie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
coz w srodowisku sluzbowym mowi sie ze ma predyspozycje...ale jakos malo kto wysyla do niego swoich znajomych,....
Napisano Ponad rok temu
Poza tym lgnie do panienek, które na egzaminach na stopnie nie muszą prawie nic umieć
facet z krwi i kości
Napisano Ponad rok temu
bylem swiadkiem gdy sawicki mial klopoty podczas sparringu i mimo ustalen co do przebiegu sparringu- zaskoczyl sparringpartnera lamiąc wczesniejsze ustalenia ,a potem z dumą stwierdził ,ze to jest własnie to: nieprzewidywalnosc reakcji! ........można to okreslic tylko w jeden sposob:sawicki to napuszony,arogancki i prostacki mały dupek-szpanerek ,ktory za wszelka cene probuje pokazac ze jest kims wiecej niz jest.Sawicki jest nastawiony na kasę. Am a jeszcze jedną śmieszną cechę: nie daj Boże go trafić w czasie sparringu! natychmiast się zaperza i kończą się wszelkie ustalenia (że np. nie używamy nóg). Poza tym lgnie do panienek, które na egzaminach na stopnie nie muszą prawie nic umieć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...czy masz coś nie tak ze wzrokiem czy z głową ?A ja mam pytanko gdzie widziales Sawickiego na sparnigu ? I jeszcze jedno o kim mowisz o Krzysku czy o Marku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
........skoro nic nie zauwaŻyłeś to niestety pozostaje ta druga ewentualność ....No to ja ponowie swoje pytanie z wczesniejszego posta. Myslalem ze przeoczylem cos w twojej ostatniej wypowiedzi ale przeczytalem ja ponownie ale nic nie zauwarzylem wiec jezeli juz to cos ze wzrokiem ale mimo to wskaz o co biega.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Chcialem sprobowac 2 sierpnia zaczynaja terningi.
Jest tak, ze koles trzepie kase ale moze i treningi ma porzadne?
Czy pieprzy treningi a wyciaga lape?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Film "Terroryzm w lotnictiwe - Izrael" kiedy ?
- Ponad rok temu
-
Nowy Combat WP
- Ponad rok temu
-
Szukam we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Krav Maga i nóż
- Ponad rok temu
-
FORMOZA