![:idea:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/idea.gif)
![:?:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/question.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dyscyplina pokazowa na najblizszej olimpiadzie bedzie pankration.
Pod wzgledem przepisow jest to MMA. Zobaczymy czy i jak bedzie to przyjete.
Vale Tudo nie jest sportem wiec nie moze byc obecny na olimpiadzie. Autor tematu widac nie zna podstawowych faktow. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Dyscyplina pokazowa na najblizszej olimpiadzie bedzie pankration.
Pod wzgledem przepisow jest to MMA. Zobaczymy czy i jak bedzie to przyjete.
Vale Tudo nie jest sportem wiec nie moze byc obecny na olimpiadzie. Autor tematu widac nie zna podstawowych faktow. :roll:
Jak widać kolega nie nauczył się czytac bo tam jest napisane że oni mówili w tym programie a nie JAi mówili że może za 8- 12 lat będzie to sport olimpijski, bo ma dużą popularność :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Jak widać kolega nie nauczył się czytac bo tam jest napisane że oni mówili w tym programie a nie JA
i mówili że może za 8- 12 lat będzie to sport olimpijski, bo ma dużą popularność :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie w twoim wykonaniu, wolverine 8)
Napisano Ponad rok temu
aqrat miałem okazje oglądać ten reportaż jakiś czas temu ( chyba z pół roku temu na tv4) i wyraźnie słowa o sporcie olimpijskim padły z ust pana Oknińskiego więc drodzy koledzy i koleżanki nie próbujcie zwalać winy na autora posta ani na reporterów bo tym razem nie oni zawinili.rozmowa w reportarzu cały czas była o vale tudo i padły dwa stwierdzenia na koniec : pierwsze że istnieje już coś na wzór zawodów ( organizacji) jak w boksie zawodowym i drugie własnie o włączeniu VT do olimpiady. Swoją drogą łatwo zjebać autorów w gazetach czy w tv jak coś pokręcą np. z pochodzeniem "vale tudo" łatwo napisać wtedy o nich że głupki że nie wiedzą a piszą ( często naprawde ostre słowa) a tymczasem przed kamerami pan Mirek pier****** bzdure jakich naprawde mało i nikogo ( prawie nikogo ) to nie ruszyło-ciekawe jaka byłaby reakcja gdyby coś podobnego w swoim filmie np. powiedział pan autor "Klatki"? dam sobie uciąć rękę że zostałby znów zjebany z góry na dół...przykre to że jesteście tacy stronniczy i błędy "swoich" ludzi łatwo tłumaczycie albo pomijacie milczeniem a błedy innych wytykacie aż do przesady.Przede wszystkim - tak jak slusznie napisal Hast- Vale Tudo nie jest sportem,tylko formula turniejow walki tzw. "bez regul".Wiec nie ma w ogole mowy o jakiejkolwiek olimpiadzie.Kolejny blad merytoryczny dziennikarzy,ktorzy czesto pisza o rzeczach,o ktorych nie maja pojecia.
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie w twoim wykonaniu, wolverine 8)
Kurwa jak ja nie nawidze takich przygłupów jak ten zjeb karate kid, siedzi sobie w domq i zgrywa twardziela przez neta, chcesz podam ci nr na komure i pogadamy wcisnąć klawisz to każdy głupi potrafi nawet ty :twisted: co do tematu jak ci się nie podoba to nie wchodź. ja nie widziałem żadnego ciekowego twojego autorstwa tylko jakieś głupie i niepotrzebne odpowiedzi do tematów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
łatwo napisać wtedy o nich że głupki że nie wiedzą a piszą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak masz w pewnym sensei racje ale całkowicie zgodziłbym się z Tobą gdyby taką bzdure palnął jakiś łepek a nie gość który zajmuje się na poważnie vale tudo wielce się z tym obnosi . pozatym napewno miał czas przemyśleć też co powie w takim programie bo nie była to łapanka z ulicy więc poprostu dał dupy na maxa i jebnął taką głupote że jaja opadają, więc tu uważam że należą mu się słowa krytyki bo jak ktoś kto ma jakies powiedzmy nawet lichutkie pojęcie o SW to komu uwierzy? jakiemuś pismakowi z niefachowego pisma czy instruktorowi ( teoretycznie osobie która powinna wiedzieć co mówi)? kto ma być źródłem fachowej informacji jeśli nie ludzie bezpośrednio z tego środowiska? wierz mi gdyby to ktoś z moich znajomych palnął taką bzdurę to nie przemilczałbym tego tylko powiedział co o tym myślę , a co myśle to już mniej więcej wiesz.łatwo napisać wtedy o nich że głupki że nie wiedzą a piszą
Tak Pitman,ale zauwaz,ze dziennikarze sa ksztalceni w taki sposob,zeby mogli rzetelnie informowac czytelnika.Nie dziw sie wiec,jesli to dziennikarzy rozlicza sie z tego co mowia,a jak jakis kolezka palnie przed kamera bzdure,to sie mu wybacza.Moim zdaniem wielu dziennikarzy orientuje sie ogolnie w paru dziedzinach,ale nie dokladnie,szczegolowo i jak czegos nie wiedza,to probuja sie jakos domyslec,jak by to moglo wygladac i potem to wypisuja.Czesto to sa po prost bzdury,ze uszy wiedna.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu