Camillus Heat.
Napisano Ponad rok temu
Jest zamiennik, tańszy.
3,6 cala, AUS8, ROBO do otwierania, rękojeśc to zytel. Klips dla lewych dostępny, można przełożyć na druga stronę. Pochewkę też dają. Cena milutka, jakieś 50$.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i 3 razy tanszy
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Ciekawie wyprofilowana rękojesć - ktoś wie jak leży w dłoni? 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
PS. mial ktos do czynienia z AUS8 w wykonaniu Camillusa??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A propos Camillusa - pojawil sie tez Dominator w wersji tanto.
geezas ... Camillus juz sie niech lepiej nie bierze za projektowanie tantosow
Napisano Ponad rok temu
:dupa: eeee takie cos nie ma racji bytu ...biedniejsza wersja dominatora po co to komu i tez zytel...beeee kupa
Ekhm, mam "zabawkową" Endurę, ogólnie to lipa, plastik, nity zamiast śrubek, backlock, nie ma toto linerów metalowych, podkładek żadnych tam nie widziałem więc ostrze się chyba ślizga po plastikowej okładzinie. No po prostu litość i trwoga, gorzej niż ruski scyzoryk z odpustu.
Tyle że to jakoś całkiem nieźle działa, i w moim odczuciu to spokojnie konkuruje "używalnością" z folderami leżącymi półkę czy półtorej wyżej...
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
BM tez ma swoje biedne zytelowe modele,wszystko sie slizga itd....ale robote robic, robia ...ja nie pisze , ze ten noz bedzie do dupy w pracy , poprostu mi sie nie podoba i noz i pomysl, moze?
Napisano Ponad rok temu
Tylko mi Adamie chodzi o to ,ze heat jest biedniejsza wersja normalnego dominatora....endura jesli sie nie myle swojego drozszego odpowiednika z lepszych materialow nie ma.....dla mnie racji bytu nie ma takie "ubiednianie" noza , ale jesli zostal stworzony do swojej klasy, czemu nie...
Biedniejsza, ale o ile tansza, imho nie kazdego stac na dominatora i nie kazdemu potrzebny od razu noz za 200$.
Heat jest wlasnie skierowany dla tych mniej wymagajacych, ktorych nie odstrasza brak tytanu na rekojesci czy aus8 zamiast s30v. Moim zdaniem sluszny krok ze strony Camillusa i noz znajdzie "kilku" klientow...
Swoja droga tyle osob tak psioczy na zytel a prawda jest taka ze idzie jedynie o zapas mocy pomiedzy nim a np g10, a tak na prawde, ile osob wrzuca do ogniska swoje noze czy moczy je na noc w HCL ?
Ale odchodze od tematu, powyzej to byly tylko moje osobiste przemyslenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie każdy może zacząć od nożyka za 200 baksów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fixed Resistor
- Ponad rok temu
-
Smith & Wesson Power Glide
- Ponad rok temu
-
Fałszywe ostrze
- Ponad rok temu