.... i dlatego rozwala mnie gadanie o przewadze stylów chwytanych na uderzanymi...prawdziwy chwytacz takze trenuje i poswieca wiele czasu na uderzanie i kopanie...wiadomo judoka nagle nie bedzie karateka czy taekwondzista na poziomie perfekcyjnym..ale napewno moze wiele sobie przyswoic pod swoje predyspozycje i ..techniki chwytane..
ju-jitsu + karate= ?!?!
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
41 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: ju-jitsu + karate= ?!?!
do ju-jitsu zamierzam dołączyć w miarę mozliwosci kajakarstwo..
pełna powaga jeśli tylko pogoda pozwoli bedę się w to bawił conajmniej raz w tygodniu..jest to nie tylko forma siłownii ale jednak jak tak sobie człek macha wiosełkiem zwłaszcza po jeziorze (co prawda nie jest 1 klasa czystosci) na łonie przyrody można sobie przemyśleć to i owo.. pozatym mam zamiar sie scigać z innymi amatorami..z kumplem również z jj mamy umówiony wyscig z teamem z tkd...postaramy sie nie zawieść :wink:
pełna powaga jeśli tylko pogoda pozwoli bedę się w to bawił conajmniej raz w tygodniu..jest to nie tylko forma siłownii ale jednak jak tak sobie człek macha wiosełkiem zwłaszcza po jeziorze (co prawda nie jest 1 klasa czystosci) na łonie przyrody można sobie przemyśleć to i owo.. pozatym mam zamiar sie scigać z innymi amatorami..z kumplem również z jj mamy umówiony wyscig z teamem z tkd...postaramy sie nie zawieść :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrzostwa Polski Ju-Jitsu 12.06.2004 Wrocław
- Ponad rok temu
-
Ju-Jitsu w 3mieście
- Ponad rok temu
-
Polski Związek Ju-Jitsu
- Ponad rok temu
-
Kluby ju-jitsu / ju-jutsu / jiu-jitsu / nin-jutsu itd w PL
- Ponad rok temu
-
Szukam klubu jiu-jitsu w Warszawie!
- Ponad rok temu
-
waki gatame???
- Ponad rok temu
-
Slownik slow/zwrotow zwiazanych ze sztukami walki
- Ponad rok temu
-
zombie? REAKTYWACJA?
- Ponad rok temu
-
Oboz w lipcu (Nahkampf, CJJ, Shaolin Kempo)
- Ponad rok temu
-
Ogolnosekcyjna baza osob cwiczacych Jiu-Jitsu
- Ponad rok temu