Puchar Polski TKD (PUT) - Oleśnica 6.6.2004
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadnijcie na czym polegają Techniczne Mistrzostwa Polski
Jeżeli uważacie, że na technikach specjalnych i układach... To jesteście w błędzie Bo polegają na walkach :wink:
A tak w sumie to bardzo fajna impreza.
Pozdro,
Rachciachciach
Napisano Ponad rok temu
Z występu moich ludzi jestem bardzo zadowolony. W 14 osób zdobyliśmy 14 medali (6-5-3). Nie zawiódł żaden z "pewniaków", mieliśmy 2 wewnętrzne finały i w jednej z kategorii (-150 cm kadetów) zajęliśmy całe podium. Wywalczyliśmy pierwsze miejsce w klasyfikacji generalnej kadetów i trzecie w klasyfikacji łączonej wszystkich grup wiekowych (punktując tylko w kadetach). Z naszej ekipy najlepiej wypadła Iwona Duklewska zwyciężając w obu formułach walki i popisując się ładnym nokautem w półfinale - po kombinacji dollyo+prawy prosty rywalka przeleciała kawałek w powietrzu, zanim zetknęła się z matą, i było po walce ;-) Dodam jeszcze, że po raz pierwszy w historii naszych startów na zawodach PUT reprezentantka "Dana" stanęła na podium w konkurencji układów formalnych...
Impreza skończyła się o 23.30 i ledwo zdążyliśmy na nocny pociąg do domu...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Zgadnijcie na czym polegają Techniczne Mistrzostwa Polski
Hmmm... czy jest coś, o czym nie wiem? Chyba do tej pory żadne TMP się nie odbyły...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
- Układy formalne
- Techniki specjalne
Ktoś na początku zawodów powiedział, że z powodu małej ilości czasu układy formalne i techniki specjalne się nie odbędą... Także bardzo dobrze widać do czego PUT przywiązuje dużą (żeby nie powiedzieć ogromną) wagę - do walk. A coś takiego jak technika, hmm... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Rachciachciach
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Startowałem tylko w układach formalnych w kategorii 2 kup i wyżej i zająłem I miejsce (nagrodami w układach były medale).
Gizmo:
A już chciałem czekać na techniki specjalne :wink: Ciekawe czy kiedyś się odbędą zawody z wszystkimi technikami specjalnymi... Może, raczej, nigdy :wink:
Pozdro,
Rachciachciach
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe czy kiedyś się odbędą zawody z wszystkimi technikami specjalnymi... Może, raczej, nigdy :wink:
Zawsze możesz pojechać na MŚ GTF do Archangielska w wakacje, tyle, że trzeba mieć jakieś zbywające 3000 zł pewnie to już lepiej na Cypr w listopadzie na mistrzostwa eurazjatyckie TKD, choć bez technik specjalnych...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia,
Rachciachciach
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro,
Rachciachciach
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Power High Kicks With No Warm-up
- Ponad rok temu
-
Taekwondo w Szczecinie
- Ponad rok temu
-
Muszę rozładować nerwy
- Ponad rok temu
-
MP ITF Lublin - kto będzie?
- Ponad rok temu
-
Trening rano/wieczor
- Ponad rok temu
-
Nowe przepisy zawodów sportowych ITF (NK)
- Ponad rok temu
-
Nowe doboki ITF (NK).
- Ponad rok temu
-
eliminacje olimpijskie Tkd
- Ponad rok temu
-
Czym kopać
- Ponad rok temu
-
Taekwondo w K-1