Zbulwersowałem sie - offtopic - sorry...
Napisano Ponad rok temu
"...Niestety jak sie chesz tego dowiedzieć musisz szukac w inny sposób, sam ci nikt tego nie powie. Ja też tego nei wiedziałem ale sam musaiłem sie tego dowieedzieć i nauczyć i na pewno nikomu w tym nie pomoge. Tak że zycze powodzenia..."
Ja p....e, panowie - poprostu NASZE FORUM RZĄDZI! VB Rulez... - muszę przyznać z niekrytą radością - grunt to ZESPÓŁ i dobra współpraca- jak mawiał pewien mądry człowiek! a ja dorzucę jeszcze ŻYCZLIWOŚĆ!
Potraktujcie to jako przerywnik w trakcie wykonywania Waszych customów
Napisano Ponad rok temu
Ja p....e, panowie - poprostu NASZE FORUM RZĄDZI! VB Rulez...
Dobrze mowi, polac mu!
Napisano Ponad rok temu
Kurwa, ja pierdole. Zero wspolpracy. Ja to bym sie chyba zalamal bez tutoriali Jumbo i jemu podobnych (sory ze z nickow nie pamietam;)
Pozdrawiam
W jednosci sila, nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masters of Steel rulez i tyle [tym pojeciem okreslam cala budowska subkulture nozownikow ]
Napisano Ponad rok temu
Tam, reszte buda znam raczej slabo, tyle, ze od Fiodora socoma kupilem
Masters of Steel rulez i tyle [tym pojeciem okreslam cala budowska subkulture nozownikow ]
a moge sie w nich wliczyc z racji tego ze lubie sobie poogladac? ...
daj mi chociaz malego plusa za to ze niczego nie komentuje bo zielony jestem w temacie i dopiero byscie mieli przejeb ze mna jakbym cos na nozach pisal ;d...
Napisano Ponad rok temu
A pozatym trzeba myslec o przyszlosci, jak widze co buduja Saber albo Jumbo to kurde warto kiedys powiedziec, ze my z tej samej szkoly nozownikow i "jo zech widzial, jak oni zaczynali!"
Napisano Ponad rok temu
to po kiego diabla tamten kolo jest na forum??
Napisano Ponad rok temu
"...Niestety jak sie chesz tego dowiedzieć musisz szukac w inny sposób, sam ci nikt tego nie powie. Ja też tego nei wiedziałem ale sam musaiłem sie tego dowieedzieć i nauczyć i na pewno nikomu w tym nie pomoge. Tak że zycze powodzenia..."
a to nie był pzypadkiem onet.pl i jakies tam smieszne fora dla 13 latków??????????? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak czy inaczej nie zachowal sie po kolezensku, mogl chociaz podac wstepne namiary.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polerka
- Ponad rok temu
-
skuwanie warstw stali
- Ponad rok temu