Jak im to wytłumaczyć...???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale przestan sie czerwienic, kooniu, bardzo ladnie to wyglada - widzialem fotkiskąd ja to znam !!! u was przynajmniej baty na scianach nie wiszą a mój dom wyglada jak sala tortur
Napisano Ponad rok temu
Ale mam farta
Zdrówka,
AdamD
Poczekaj, i tak Ci zabierze
Pozdrów
K.
Napisano Ponad rok temu
Broń palna biała,pałki, noże...
Teraz czasem sama zwraca mi uwagę na jakieś cacko w internecie czy w sklepie...
Święta kobieta....
pozdrawiam
fraktal0
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kuna Rasy Łagodnej
:rofl::rofl:
swietny nik nigdy bym nie wpadł na coś takiego
pozdrawiam
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Bo ja w zasadzie nie kolekcjonuje nozy... Ja je tylko regularnie wymienam wciaz na inne, w poszukiwaniu noza zycia. Teraz mam ich najwyzej z piec - LaGriffe, Mod Razorback, Emerson Commander, Mark II, no i moje najbardziej cieszace oko "dziecko", zupelnie mi niepotrzebne - balk Bemchmade 42 (jakos lubie te tytanowa rekojesc, a prostota i niezawodnosc tego noza, a zwlaszcza swiadomosc, ze nic sie w nim nie zepsuje nawet za 100 lat, budzi we mnie mile uczucia). Teraz chce miec pusha daggerra z wyzszej polki. Moja druga polowa nic nie ma przeciwko temu.
Oczywiscie mamy mnostwo innych wciaz niezrealizowanych z braku pieniedzy potrzeb. Typu remont mieszkania, kupno nowszego auta, mebli etc.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Kuna Rasy Łagodnej
:rofl::rofl:
swietny nik nigdy bym nie wpadł na coś takiego
Niestety nie ja go wymyśliłem. Jest anegdota rodzinna związana z tym nickiem ale nie będę jej tu przytaczał bo zbyt długa i za bardzo OT jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A na urodziny (dzisiaj ) obiecała sfinansować Becer'a Necker'a którego ostatnio nabyłem.
Happy Birthday ... i niech sie BN dobrze sprawuje!
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
rowniez wszystkiego...A na urodziny (dzisiaj )
ja sie wlasnie dowiedzialem o kolejnym patencie, choc sidowi sie pewnie nie przyda, ale moze na przyszlosc...? :roll:
obiad robilem dzisiaj, akurat grzybki i rzodkiewki oporzadzalem Kasperkiem, weszla zona i mowi:
- ooo... od kiedy sobie te nozyki sprawiles, to Cie jakby troche wiecej w kuchni bylo...
w sumie chyba nie mam nic przeciw temu, zebys sobie jakis nowy sprawil... 8)
chociaz moje az tak bardzo drogie nie byly...
Napisano Ponad rok temu
ps. konioo a masz jakies zdjecia batów ?? może pejcze tez robisz (koty o 9 ogonach), tak sie sklada ze lubie takie zabawki ale mam na scianie tylko jeden bat, pare pejczykow (dzisiaj kupilem nowiutki) i plecione recznie palcaty. Może bym cos dodal do kolekcji ??
ale przyznam ze kobity jak wchodza i widza pejcze na scianach to maja fajna mine
kiedys powiesilem sobie z jednej strony łóżka pejcz, z drugiej kajdanki a miedzy nimi poziomo palcat
ludziska takich min nic nie przebije
Napisano Ponad rok temu
Moja zaczyna się wymawiać, że ten BN, to na imieniny będzie
Ale na imieniny, to może mi tego MFS'a sfinansuje? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz zamierzam kupić Cold Steela jakiegoś (chyba 'recon tanto') i dopiero będzie... Nawet tacy laicy jak moi Starzy skumają, że nie jest to zwykły nóż. Spodziewam się pytań: "Co on tak groxnie wygląda?", "Czyś ty zwariował?", "Wychowaliśmy syna - nożownika". I nie pomoże tu ściema, że zainteresowałem się kulturą wschodu i dlatego tanto kupuję:-)
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Moja dziewczyna jak zobaczyła bk7 to oczu nie mogła odkleić, zresztą palców też (dzięk Bogu nic sobie nie ucięła). Co gorsze (dla mojej kieszeni) pare razy wspomniała, że nóż to może by się jej przydał.
Co do cen to nikt sie nie czepia( albo ja nie zwracam uwagi), w końcu nie ich szmal wydaję.
Napisano Ponad rok temu
pejcze i inne ustrojstawa też plote ale zdjęc nie mam -jakby co to pisz na priwa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Powracajace Spyderki
- Ponad rok temu
-
Unia Europejska - import z europejskich sklepow intern.?
- Ponad rok temu
-
Jak zahartowac siekiere?
- Ponad rok temu
-
jaki to nóż? ;>
- Ponad rok temu
-
opinia o kaliber
- Ponad rok temu
-
Buck Diamondback
- Ponad rok temu
-
c.d. Tactical Folder (w rozsądnej cenie)
- Ponad rok temu
-
Benchmade 630
- Ponad rok temu
-
czy ktoś zamawiał z http://www.knifeworks.com ??
- Ponad rok temu
-
Jak nazywa sie ten noz ?
- Ponad rok temu