8Oto była przenośnia ( metafora ) kumasz ??
trzeba mieć niezle znajomości i oczywiscie kase
Dzięki ześ mi powiedział
P.S
Ktoś taki jak Ty nie powinnien pytac ludzi "kumasz?".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kumasz??Pozdro all, nara.
Kumam. Ale mimow szytsko fajnie byłoby choc raz zobaczyc na zywo... . To jest tak jak z meczem piłkarskim. Załozmy, ze kibicujesz Realowi, oglądasz w TV, ale i tak chciałbys zobaczyc na zywo... .
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Dzięki ześ mi powiedział
P.S
Napisano Ponad rok temu
Taki bystry8Oto była przenośnia ( metafora ) kumasz ??
Dzięki ześ mi powiedział
P.S
8O
Ktoś taki jak ja ?? co mialeś na myśli ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakbym mieszkał we Wrocku to bym wyszedł i powdychał, ale ja mieszkam gdzie indziej, a z okien hute widać Spróbuj postawić sie w mojej sytuacji. Mieskzasz w drugim co do liczebnosci miescie Polski, w dawnej stolicy kraju, w średniowiecznej siedzibie królów...(mógłbym ta wymieniać i wymieniać ) i NIGDY nie odbyła sie tu zadna ważna walka bokserska czy tymbardziej jakis PROFESJONALNY turniej... . Oczywiscie tak dla Radomia, Lubilina itp.,a le czemu przez rozwój małych maja cierpieć duzi? To podchodzi pod globalizacje Mieszkasz w miescie mniejszym od mojej dzielnicy (Nowej Huty) i masz gale co dwa miechy lub czesciej, to jest sprawiedliwe?no i co z tego ze mieszkasz we wrocku...to juz innym miastom sie nic nie nalezy?i od dzis wszystko bedzie sie odbywało we wrocku? idz sie chlopie przewietrz i powdychaj swiezego powietrza
Napisano Ponad rok temu
no i co z tego ze mieszkasz we wrocku...to juz innym miastom sie nic nie nalezy?i od dzis wszystko bedzie sie odbywało we wrocku? idz sie chlopie przewietrz i powdychaj swiezego powietrza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Reguralnie chodze na mecze Wisły od 3 lat, co wiele razy na forum podkreslałem... . Nic mi boksu nie zastąpi.... .lol co dwa miechy gale? ciekawe czego chyba szachów jak to cierpisz? masz Wisłe w 1 lidze idz na meczyk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokałdnie!!!Ach Ci wredni skośnoocy, taka mała Japonia a takie wielkie turnieje sie tam odbywają
Napisano Ponad rok temu
Dokałdnie!!!Ach Ci wredni skośnoocy, taka mała Japonia a takie wielkie turnieje sie tam odbywają
Wrescie ktoś myśli tak jak ja!!!
No dobra saku, punkt dla Ciebie... . 8)
Napisano Ponad rok temu
Wrescie ktoś myśli tak jak ja!!!
No dobra saku, punkt dla Ciebie... . 8)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu