i nie zamierzam tolerować.
Tak? I co z tym zrobisz?
Szczyt chamstwa i bezczelnośći odmawiać ludziom z mniejszych miast prawa do organizowania zawodów bo jakiś cymbał nie zna geografii i nie potrafi znaleźć miasta mniejszego niż Kraków
.
Ale cymbał to juz inwektywa... . Ja nikomu nic nie odpamwaim, ciesze sie,z e w Radomiu sa gale, zawody itp. ale jakbys dokałdnie przeczytał mój pierwszy post to bys wiedział, ze mi chodziło o to, ze w Krakowie WOGÓLE poważnych imprez bokserskich nie ma!!! A w 4 razy mnijeszym Radomiu sa bezprzerwy!!! To samo z Dąbrowa Górniczą!
Ludzie z R-mia czy Lublina są takimi samy,i ludzmi jak Ci nz Krakowa a może nawet lepszymi ( nie ma tylu kibiców, i są bardziej życzliwi niż centusie).
A ja ich miałęm całe zycie za podludzi...no przeciez.... :roll:  
Może prawo do prądu też dasz tylko dużym miastom?
Wk- wia mnie twoje przekonanie o tym, że większym miastom należą się większe prawa !.
Włąśnie wyszły na jw Twoje kompleksy... . Nigdzie nie napisałem,ze nalezą się większe prawa wiekszym miastom. Chodziło mi prędzej o to, ze Wy macie wieskze prawa niz My. Chciałbym równosci, raz Włodarczyk walczy u nas, raz w Radomiu, raz w Dabrowej... . A nie w Radomiu, W Dabrwoej, w Radomiu, w Dąbrowej..... .
Wystarczy, że Kraków i Warszawa prowadzą rabunkową politykę wobec swoich województw obsadzając wszystkie stanowiska swoimi ludzmi i zagarniając lwią część środków finansowych
Co Twojejmu miastu zrobił Kraków badź Warszawa? He? My małym miasteczkom dajemy prace, to my ich utrzymujemy.
Czemu w Krakowie nie ma pewnych SW - a może dlatego, że to zapyziała dziura ( wg twojej nomenklatury)
Pod wzgledem organizacji HKP, tak!!!
Słuchaj, ja poruszyłem sprawe HKP, a Ty mi wyjechałes na temat okradania małych przez duzych... . A tu chodzi o boks!
Do donkilluminati: Tak myślałem, ja też go kocham (Pac-a) 8)