złożyć pistolet
Napisano Ponad rok temu
Ten dział wrecz kipi od instrukcji "jak zrobic sobie nóź czy nawet miecz" 8O . Ale nie tylko noze są ze stali, guny równiez. Z pewnych źródeł wiem, ze da sie złozyć prosty pisolet (cały temat lata wokół mausera) choc oczywiscie potrzebne jest troche częsci, np. zamek. Czy wie ktoś, lub moze sie dowiedziec jak cos takiego zrobic?
Mieć własny noz to fajna sprawa, ale własny piostolet :twisted:
za wszytskie info, na temat dzięki!
Napisano Ponad rok temu
Nawet jak amsz pozwolenie to "skałdak" (czyli coś bezcertyfikatu) jest nielegalne. Poza tym długi noż, kastet to też nilegalne przedmioty... .To jest nielegalne, jesli nie masz pozwolenia na bron.
Jasne że się wie, a rzeczywiście jest to proste.
Jumbo, mój ulubiony forumowiczu , powiedz a będe wdzieczny.
Napisano Ponad rok temu
Kastet to się zgodzę, ale co do noża, polecam lekturę ustawy o broni i amunicji. Nawet dwuręczny miecz możesz posiadać, i nikt się nie przyczepiPoza tym długi noż, kastet to też nilegalne przedmioty...
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Byc moze sie pomyliłem co do noża, choc słyszałem, ze jak nóż jest dłuższy od dłoni w poprzek to uchodzi za broń czy cos wtym stylu... . Byc mozę sie pomyliłem, przepraszam, ale czy to powód aby mnie obraząc bo w wieku lat 16 nie znam ustawy o bronii... .wos, a może poszukaj gdzieś na sieci, jak złożyć mózg, bo by ci sie przydał.
Napisano Ponad rok temu
...bzdura :wink:, choc słyszałem, ze jak nóż jest dłuższy od dłoni w poprzek to uchodzi za broń czy cos wtym stylu...
Napisano Ponad rok temu
a na marginesie, to chyba jedyna sztuka walki z pistoletami to gun-kata. A jak ktoś nie wie o co chodzi, to polecam film Equilibrium...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BHP
- Ponad rok temu
-
Sabertooth Custom - Ground Zero (design)
- Ponad rok temu
-
Jak zrobić oplot a'la Strider
- Ponad rok temu
-
śmieszna sprawa
- Ponad rok temu
-
Własna stal
- Ponad rok temu
-
Jak zaczac?
- Ponad rok temu
-
Egzotyczne drewno
- Ponad rok temu
-
Hartowanie u Paula Bosa
- Ponad rok temu
-
Witam wszystkich, komu nie brak odwagi do ciężkiej pracy :)
- Ponad rok temu
-
Wpadlo mi w rece.....
- Ponad rok temu