Terzuola
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Terzuola
Małe kartonowe pudełko swoim wyglądem nie zdradzało zawartości.
Zdradzał ją napis
TERZUOLA D-A
SATIN PLAIN
GREEN MICARTA HANDLES
Co było w środku wszyscy sie już pewnie domyślają
Czarny pokrowiec z cordury a w nim Terzuloa.
Pierwsz wrażenia - noż jest duży, większy niż się wydaje. Nie jest ciężki ale czuć go w dłoni, trzyma się bardzo wygodnie zarówno normalnie jak i w reversie. Odpaliłem ją już kilkaset razy i mechanika działa bez zarzutu, wszystko co Piter pisze na swojej stronie o wyrobach Microtech'a jest prawdą. Jak raz spróbujesz to potem nie chcesz przestać.
Na koniec moge powiedzieć tylko tyle
Mam na imię Łukasz i jestem Microholicem
Zdradzał ją napis
TERZUOLA D-A
SATIN PLAIN
GREEN MICARTA HANDLES
Co było w środku wszyscy sie już pewnie domyślają
Czarny pokrowiec z cordury a w nim Terzuloa.
Pierwsz wrażenia - noż jest duży, większy niż się wydaje. Nie jest ciężki ale czuć go w dłoni, trzyma się bardzo wygodnie zarówno normalnie jak i w reversie. Odpaliłem ją już kilkaset razy i mechanika działa bez zarzutu, wszystko co Piter pisze na swojej stronie o wyrobach Microtech'a jest prawdą. Jak raz spróbujesz to potem nie chcesz przestać.
Na koniec moge powiedzieć tylko tyle
Mam na imię Łukasz i jestem Microholicem
Napisano Ponad rok temu
Re: Terzuola
Hymm... Cos mi sie zdaje, ze kolem napedzajacym chorobe Microholizmu sa sami microholicy, roznosza zarazki, pokazuja, zarazaja sie nawzajem, poteguja chorobsko Sliczne toto faktycznie...
Ale i tak na razie trzymam zamrozona kase na przeciwwage chorobska - Rekat Sifu [nie powiem ile zaoferowalem Lordowi bo mnie ktos o 5 zl przebije ] chociaz nijak nie widze jak mnie to ma niby z czegos wyleczyc
Ale i tak na razie trzymam zamrozona kase na przeciwwage chorobska - Rekat Sifu [nie powiem ile zaoferowalem Lordowi bo mnie ktos o 5 zl przebije ] chociaz nijak nie widze jak mnie to ma niby z czegos wyleczyc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Microholizm...
- Ponad rok temu
-
zakochałem się !!!!
- Ponad rok temu
-
Benchmade PIKA - opinia
- Ponad rok temu
-
Gerber Harsey Air Ranger 3.2 Inch Plain Edge
- Ponad rok temu
-
Pomylka czy celowosc dzialania
- Ponad rok temu
-
rysunki, schematy noży (strider, swamp rat itp)
- Ponad rok temu
-
pushdagger-gdzie w Warszawie??? HELP!!!
- Ponad rok temu
-
Korzyści z noszenia multitoola
- Ponad rok temu
-
A mnie sie podoba...
- Ponad rok temu
-
nowe szaty cesarza...