![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heimdall obawiam sie, ze mylisz sie co do ceny CRTK M16.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - sprawdz tutaj.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A ty zerknij tutaj:Heimdall obawiam sie, ze mylisz sie co do ceny CRTK M16.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - sprawdz tutaj.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Problem z poprzeczką cenową jaką sobie narzuciłeś - może warto poodkładać kaskę jeszcze parę miesięcy i kupić sobie coś co będzie ci sprawiało frajdę przez kilka łądnych latek...Ale powiedzcie, naprawdę nie ma niczego fajnego ze stałym ostrzem, takie mi się coraz bardziej podobają
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co tomoże chcesz kupic niedrogo fixed muele ?? jakby co daj znać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JA TEŻ NIE RADZĘ!dzięki za radę, ale co to jest?!Smoku nie radzę
Napisano Ponad rok temu
...
A tak zupełnie serio - to podałeś smokowi namiary na najtańszą wersję z niezbyt dobrej AUS-6, i ja się odcinam od tej "dobrej rady" :wink:
Pozdrawiam
Heimdall
...
Napisano Ponad rok temu
Ech w sumie nie twoja tylko tych łobuzów z CRKT, którzy za 170zł cuda obiecują i wystawiają takiego ładnego, estetycznego kozika i nożoholików szmelcem kuszą :wink: Takie tanie winko dla spragnionych 8) .Moja bardzo wielka wina.
Napisano Ponad rok temu
Smoku nie radzę
Napisano Ponad rok temu
Hej smoku!Na razie myślałem o czymś tak 200 zł., bo mi się ten nóż raczej jakoś nie przyda, poza codziennym użytkowaniem, wycieczkami do lasu (raczej okazjonalnie) i obozami letnimi. Tak więc mam wybór (te micro raczej nie wchodzą na razie w grę, poczekam, aż będę dostawał pensję a nie kieszonkowe
) powmiędzy tańszym folderem, a jakimś fixed i tak się zastanawiam, czy nie kupię za tą samą cene fixeda, w końcu nie płacę za mechanizm, tylko za samą stal i rączkę. A jeśli fixed, to może coś w tym stylu (CS Recon Tanto)
Był już taki topic, właśnie niedawno ktoś szukał markowego i nie-tandetnego folderka z dobrej stali tak do 200zł. Za prawdę powiadam ci 8) : Benchmade PIKA! zerknij tu, sporo linków i polemik :wink: , także moich:
http://www.forum-kul...showtopic=66069
A co do fixed za 200zł...nieeee, lepiej dozbieraj, nawet ten ReconTanto z ColdSteel'a czy jego mniejszy acz bardzej uniwersalny braciszek SRK to wydatek w granicach od 400 do 500zł, w zależności od sklepu, albo inaczej: 89USD+cło+VAT etc.
Pozdrawiam
Heimdall
ps: Ten CRKT M-16 to tak koło 300-400zł, ale ja bym wybrał BM PIKA!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorry ale Pika nie nadaje sie na wypady do lasu i wyjazdy obozowe a do takiego uzytku kolega smoku (jak sam napisal) szuka sprzetu.
Ja bym polecal cos z CRKT z aluminiowymi okaldzinami. Pika to maly nozyk i dlugo w lesie nie wytrzyma.
A tak w ogole do lasu to fixed i juz
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale wiesz, SRK to z bliska straszny brzydal jest i ma nieco niechlujnie wykończony szlif gówny i samą krawędź.../zdaje się że BK też mają tę przypadłość/. A muela to ponętna kurewka jest, więc co kto lubi, bo jak piszesz i jak prawił Seiken - muela też dobrze rżnie :wink:- ale to nie ta półka -cenowa rownież (gdyby mnie na SRK było stać nie kupiłbym mueli)
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu