Którą drogą iść?
Napisano Ponad rok temu
Przyglądam się organizacji Kyokushin-kan i widze że narodziła sie nowa potężna organizacja, która rośnie w swej potędze z dnia na dzień.
Ja osobiście juz wybrałem ale co z resztą? Wiem że wiele osób się wacha zadając sobie takie pytania.
Napisano Ponad rok temu
Jeremicz nie ma zamiaru być "ojcem wszystkich Polaków", chce tylko pokazać nowa drogę, nowe spojżenie na karate kyokushin jako sztuki walki. Jako przedstawiciel nowej organizacji Kyokushin-kan w Polsce chce pokazać, że można działać inaczej poprzez sprawy organizacyjne, szkolenie i rozgrywanie zawodów sportowych, z poszanowaniem wszystkich ćwiczących począwszy od nowych adeptów po najbardziej zaawansowanych instruktorów, nie zapominając o tożsamości Kyokushin.
Napisano Ponad rok temu
Gdybym miał się kierować prestiżem organizacji to już dawno rzucił bym w cholerę Oyama i przeszedł do IKO. Tak się jednak fajnie składa, że mam wspaniałego sensei i świetne warunki do treningu - czegóż więcej potrzeba?
Napisano Ponad rok temu
Pamiętam jak sam jeżdziłem na obozu międzynarodowe i wracałem z zakwasami po robieniu dzampinku i pompek za bagatela 600 zł na 4 dni.
W oddali pokazywano nam jakiegoś młodego zawodnika z Japonii i mówili,że jest dobry , a zajęcia nie pozwolono mu prowadzić , a jak juz to nauczał tsuki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gdzie??
- Ponad rok temu
-
[b]kARATE W K-1[/b]
- Ponad rok temu
-
7 dan A.Drewniaka
- Ponad rok temu
-
Mam problem z kumite
- Ponad rok temu
-
Staz
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia na Makiwarze.
- Ponad rok temu
-
Biodro :-(
- Ponad rok temu
-
Unifikowanie się Karate w Polsce - Jak to oceniacie?
- Ponad rok temu
-
Yol
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Sensei Hidetaka Nishiyama
- Ponad rok temu