gdzie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale gdy Shigeru Oyama prowadził egzamin na stopnie mistrzowski i ów "mroczny" jegomość sparrował ze zdającymi to soshu pytał się czy on aby na pewno od nas :wink:
Napisano Ponad rok temu
Prawie napewno niebędziesz mógł w takim zdawać egzaminów. Karatega jest biała.
no wsumie to fakt ale :roll: mysle ze trener bedzie w porzadku i bede mogła zaliczac egzaminy.. to wsumie nie problem wiekszym jest gdzie kupic takie kimono???? białe est dla mnie zbyt jasne :twisted: nielubie tego koloru choc wiem,bo czytałam kiedys ze kimono jest białe bo to oznaka czystosci...=>sranie w banie itak wiekszosc trenujących pierze kimono raz na miesiąc=> :blus: pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jezeli w Twojej sekcji ludzie piora karategi co miesiac to tylko pogratuowac.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
W nawiazaniu do kolorow i okolicznosci w jakich ich uzywac: u nas praktykuje sie czarny dol i biala gore. Jesli masz 2kyu w gore mozesz (ale nei musisz) zalozyc na trening czarne gi ale do egzaminow przystepujemy TYLKO w bialym. Wszystko musisz dogadac z prowadzacym zajecia (bo moze sie okazac, ze kupisz czarne a tu nie wolno:-)). Nie wiem skad jestes. W Krakowie w wiekszosci sklepow jestes w stanie kupic czarne gi. Ja osobiscie widzialem w sklepie Daniken w Nowej Hucie. W sieci sklepy internetowe rozniez je oferuja bez wiekszych problemow np: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam, H2O
Napisano Ponad rok temu
Takze, cwicz w bialym, pkaz, ze choc jest biale to zawsze czyste i nie smierdi potem
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam, ale mi wydaje sie, ze to dla szpanu... .
nie dla szpanu .... po prostu czarne wydaje mi sie lepsze..... ale wsumie białe tez jest dobre.. tylko nie wiem dalej mam wątek nie rozwiązany czern czy biel ?? :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ale czarne to moim zdaniem ucieczka od higieny, biel to podstawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czarne to moim zdaniem ucieczka od higieny
nie zadna ucieczka od higieny bo itak czesto sie pierze takie rzeczy niewyobrazam sobie cwiczenia w przepoconym ble...
teraz sie szykuje na zgrupowanie "na swiezym powietrzu" i poprostu sie boje ze zajade to białe kimono od razu wiec dlatego pomyslałam o czarnym... ale wsumie bede sie troche wyrozniac z tłumu cio?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A no i oczywiscie nie twuierdze, ze nie dbasz o higiene, po prostu mowie, ze czarne to ucieczka od niej
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[b]kARATE W K-1[/b]
- Ponad rok temu
-
7 dan A.Drewniaka
- Ponad rok temu
-
Mam problem z kumite
- Ponad rok temu
-
Staz
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia na Makiwarze.
- Ponad rok temu
-
Biodro :-(
- Ponad rok temu
-
Unifikowanie się Karate w Polsce - Jak to oceniacie?
- Ponad rok temu
-
Yol
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Sensei Hidetaka Nishiyama
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski juniorów mlodszych Karate Kyokushin
- Ponad rok temu