Walki miedzy stylowe ! Link !
Napisano Ponad rok temu
Sorrki jak link byl juz podawany. Ale nie siedze tu zaczesto a nie mam zaduzo czasu zeby przeszukac cale forum. A wydaje mi sie ze strona jest warta uwagi [ tak przynajmiej slyszalem bo sam jeszcze nie zabardzo sie zaglebilem : ]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S.
Dzięki Naruto za linka. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sztachetą z gwozdziem.......czym moge zaskoczyć takiego wymiatajacego nogami kolesia?? z góry dziękuje za wszelkie uwagi i propozycje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ALE MNIE SZLAG TRAFIŁ ....jak przeczytałem Karate vs. TKD i po odpaleniu zobaczyłem......GENKI SUDO !!! 8O 8O 8O
SHIT !!! o co chodzi ?!?! i to pewnie Genki ma być "karate" ?
buuuhahahahahhaaaa !!!
...żenujące...
Napisano Ponad rok temu
a tak odnośnie walk miedzy stylowych. mam stoczyc pojedynek z gościem który ćwiczy karate ja trenuje street boxing. mamy walczyć na zasadach sportowego karate tzn uderzenia rekami tylko na korpus no i wszystkie kopnięcia. jestem przyzwyczajony do szybkiego skrócenia dystansu oczywiście uderzenia na głowe, uderzenia łokciami, kolana, parter itd. czym moge zaskoczyć takiego wymiatajacego nogami kolesia?? z góry dziękuje za wszelkie uwagi i propozycje
Tak sie zdarzylo ze mialem przyjemnosc obejrzec kilka turniejow karate w wersji live. Oni tam walcza tak jak napisales: prawie full contact tylko uderzenia jedynie na korpus i wszystkie kopniecia. Co do street boxingu to tu nie mam az takiej wiedzy, ale w takim systemie walki "karate sportowe" mozna najszybciej skonczyc walke uderzajac kolanem w podbrodek (musisz wtedy goscia bardzo nielubic), a pozatym to hyba nie ma zlotego srodka. Pamietaj, ze przyjmujac takie zasady walki, jestes na "jego terenie", bo ty glownie uzywasz ciosow na glowe, a on an korpus. Mozesz sprobowac hakow od dolu ale nie wiem jak to wyjdzie "w praniu".
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nastolatkowie o sztukach walki
- Ponad rok temu
-
Satori (Oświecenie)
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski w Gdańsku.
- Ponad rok temu