Taekwondo na Śląsku...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wejdź w "indeks zawartości", znajdź "kluby członkowskie PZTKD" i tam sobie poszukaj. Można posortować listę miastami, więc się nie napocisz.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tychy 43-100, ul. Niepodległości 182/16
Napisano Ponad rok temu
tutaj masz więcej info : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Oooo znlazłem cośw Tychach, ale żadnej stronki :? Może ktoś z was wie coś więcej na temat tej sekcji Tyska Szkoła Taekwon-do
Tychy 43-100, ul. Niepodległości 182/16
ja wiem, ze ludzie w dresach z nadrukami Tyska Szkoła Taekwon-Do kręcili się na sali w czasie Akademickich Mistrzostw Polskich.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... prowadzi jej min jej uczen i uczen mistzra Choia Szymon Kupczyk 1 dan.
Którego mistrza Choia?
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Link z brodą ,ale facet wymiata.
Oczywiście Chol. Ciekawe gdzie teraz rozdaje banany?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taekwondo ITF w tychach prowadzi Bosabum Magdalena Kania 2 dan prowadzila tez sekcje AZS uniwersytetu slaskiego jest niezla umie dobrze przekazac swoje umiejetnosci fajnie sie trenuje pod jej okiem. Jest takrze sedzia min. na akademickich mistrzostwach polski treningi sa bodajze we wtorki i czwartki w godz popoludniowych. W katowicach natomiast jest sekcja AZSu Taekwondo ITF na grazynskiego n awudziale psychologii i pedagogiki w poniedzilaki o 20-22 i w srody od 20:30-22 prowadzi jej min jej uczen i uczen mistzra Choia Szymon Kupczyk 1 dan. pozdrowionak dla wszystkich forumowiczow
Czy treningi odbywają się pod wskazanym adresem (Niepodległości 182/16)? Mnie to wygląda na adres osoby prywatnej... Bardzo zachęcająco opisałeś sekcję i chętnie bym się zapisał - nie wiem tylko gdzie szukać???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozliwe ze to ta ulica nie pamietam dobrze treningi odbywaja sie w szkole chyab to jest gimnazjum albbo podstawowka ewentualnie moge ci dac namiar telefoniczny na kumpla ktory tam cwiczy i ma 1 dana bo do magdy niestety nie mam telefonu
W pobliżu jes SP19 - podstawówka (czy jak to się tam teraz nazywa po reformacji szkolnictwa) o profilu sportowym (mają basen i dużą salę gimnastyczną). Czy to tam odbywają się treningi? Jeśli to nie to miejsce, bądź nie jesteś pewien - bardzo byłbym wdzięczny gdybyś mógł swojego kolegi zapytać bądź przekazać mi jego numer telefonu (jeśli nie chcesz na forum wysyłać jego numeru: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Dziękuję za pomoc!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
STRONY TKD Z VIDEO!!!
- Ponad rok temu
-
DOBOK TKD, jaki wybrac???
- Ponad rok temu
-
POOMSE _FORMY tkd WTF ,ZANIEDBANE? WKROTCE MISTrz. SWIATA!!!
- Ponad rok temu
-
pranie doboku
- Ponad rok temu
-
ME ITF w Tampere
- Ponad rok temu
-
festiwal sztuk walki wyniki
- Ponad rok temu
-
Czy trenujecie nietypowe żeczy? Jakie?
- Ponad rok temu
-
mam pytanie
- Ponad rok temu
-
Bieg Siłacza!
- Ponad rok temu
-
Kto jedzie na festiwal ale nie jako widz??
- Ponad rok temu