zombie? REAKTYWACJA?
Napisano Ponad rok temu
czy ktoś coś wie na ten temat?
Napisano Ponad rok temu
gdyż ja jako młody adept ju-jitsu, raptem 21 lat...nie mampoj ęcia o kim mówisz....zresztą z młodszych ludzi nikt pewnie nie wie....to jakić chochsztapler!
Napisano Ponad rok temu
Kurde on mial takie same inicjaly jak ja 8O - dobrze ze nie jestem shihanem ani z krakowa 8)
Napisano Ponad rok temu
równie tajemnicze jak powstanie był zgon owej federacji, w atmosferze smrodu i wzajemnych oskarżeń
stąd moje zdziwienie na widok porozklejanych naklejek z nazwą i godłem tej organizacji
co do pana Mieczysława, jak wspomniał Martius gość zapoczątkował w Krakowie danomanię (ma kilku godnych siebie następców) i porobił niezłe przekręty finansowe. miał też jeszcze jedną śmierdzącą przypadłość za którą ścigało go prawo i kilku wkur..nych ojców
pan M zniknął parę lat temu bez śladu, plotek na ten temat było wiele: a to ukrył się przed wierzycielami na Ukrainie, a to siedzi w pierdlu, a to leży na dnie Wisły...
dlatego tym bardziej jestem zainteresowany czy ktoś się orientuje "o co chodzi?"
Napisano Ponad rok temu
wytłumacz proszę :balisong:dobrze ze nie jestem z krakowa 8)
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"bardzo lubił najmłodszych adeptów"...jasna cholera..mam w takim razie wielką nadzieję że leży na dznie wisły...
lepiej może niech siedzi w pierdlu
Napisano Ponad rok temu
widac te grube dany za bardzo mu nie pomogly..ścigało go (..) kilku wkur..nych ojców
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś był dosyc dobrze znany. Spotkałem sie z nim na obozie ju-jitsu, gdzie gościłem przez parę dni. Generalnie złego wrażenia nie robił, na pewno nie był typem fajtera, ale miał kilka ciekawych technik. To było niezadługo po wypadku samochodowym, z którego jako jedyny wyszedł cało, i jeszcze nie był w formie (ale mówiąc szczerze, to nie wiem jaką formę prezentował przed wypadkiem). Ponoć ćwiczył min. Seagla, ale ile w tym prawdy? W każdm razie kiedyś działał dosyć mocno.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Sam to opowiadal ?Ponoć ćwiczył min. Seagla, ale ile w tym prawdy?
Napisano Ponad rok temu
się znali. Drogosz miał z nim zdjęcia, podobno w miare często się widywali. Trzeba dodac, że to był chyba 1995 rok, wtedy Seagal nie był jeszcze taką megagwiazdą. Ale zresztą nie ma to wiekszego znaczenia.
Pewno jest na forum ktokolwiek, kto wie coś konkretnego, to niech sie wypowie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
to tyle wtemacie wiarygodności Mietka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oboz w lipcu (Nahkampf, CJJ, Shaolin Kempo)
- Ponad rok temu
-
Ogolnosekcyjna baza osob cwiczacych Jiu-Jitsu
- Ponad rok temu
-
hapkido vs ju-jitsu
- Ponad rok temu
-
Wingrove
- Ponad rok temu
-
Kobiety w BJJ