kurs instruktora sportu
Napisano Ponad rok temu
dzieki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki ale czesc ogolna kursu na instruktora sportu mam juz zaliczona. teraz szukam czesci specjalistycznej.Część ogólna (interdyscyplinarna) kursu instruktora sportu będzie na początku sierpnia w Zamościu (jeden zjazd ok. tygodnia). Jeśli będziesz zainteresowany, pisz na priv.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
8O 8O 8OZajrzyj na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
do wczoraj ta stronka nie chciala mi sie otworzyc i myslalem, ze nie dziala. dzieki :-)
Napisano Ponad rok temu
Strona podaje tylko takie wymagania, jak karta zgłoszenia uczestnika (formularz do ściągnięcia i wypełnienia) i świadectwo ukończenia szkoły średniej, oraz opłata na konto PZJJ.
Trochę mnie to zdziwiło.
Czy nie ma żadnych innych wymagań formalnych, takich jak posiadany stopień, staż w latach, etc.?
Druga sprawa, do czego certyfikat ukończenia takiego kursu upoważnia z formalnego punktu widzenia?
Pozdrawiam,
M.
Napisano Ponad rok temu
Nieraz wartosc uprawnien instruktorskich jest naprawde niska.
Co do uprawnien sa to w pelni prawne uprawnienia istruktora sportu o specjalnosci ju-jitsu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie no ja wiem, tylko tlumaczylem, ze to aktualne ogloszenie to jeszcze nie musi byc totalna komercha - po prostu do czesci ogolnej nie potrzeba doswiadczenia.
Tak - ale i czesc ogolna najlepiej jest robic na wlasnym terenie np z duza grupa, siatkarzy, narciarzy itp czesto mozna taniej zrobic i nie ma wtedy takich dojazdow. A specjalistyczna to juz wiadomo robic gdzies trzeba gdzie jest organizowana nie patrzac sie na inne sprawy. A tzw zawodu instruktora i tak czlowieka najlepiej zycie nauczy. Wazne zeby miec ten papierek chociazby dla papierka.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bujinkan seminarium w Pradze.
- Ponad rok temu
-
Bujinkan seminarium w Paryzu
- Ponad rok temu
-
Zmiana Strony firmy B&B Company oraz SASW
- Ponad rok temu
-
Reportaż on-line na neostrada tp o jj
- Ponad rok temu
-
Ile sztuk naraz??
- Ponad rok temu
-
Ulubione cytaty, maxymy, i mądrości...
- Ponad rok temu
-
Jak to jest z dziewczynami na treningu??????????????
- Ponad rok temu
-
Daito-Ryu ?
- Ponad rok temu
-
Sekcja Jiu Jitsu w Tarnowie?
- Ponad rok temu
-
Obóz sportowy w Budapeszcie!!!
- Ponad rok temu