Skocz do zawartości

Zdjęcie

po raz kolejny bjj kraków

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

budo_diaz87
  • Użytkownik
  • Pip
  • 14 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: po raz kolejny bjj kraków
8O . ja mieszkam ( tzn jak mieszkałeś na piastów to mieszkałem obok ciebie ) :) hahaha . No to fajnie . Tylko wiesz , rodzicom też to trzeba przetłumaczyć . Ja prędzej czy poźniej i tak tam przyjde . Chodź wolałbym prędzej :wink: pozdro
  • 0

budo_aviator
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 702 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No to jak mieszkasz gdzies na dolnym Piastowie to wsiadasz sobie elegancko w tramwaj nr 9 i idziesz spac. Budzisz sie gdzies za Wisla i wysiadasz na przystanku "Kabel". Stamtad szybko przebierajac nogami 15 minut i jestes w szkole na treningu.

Pozdrawiam, Aviator
  • 0

budo_diaz87
  • Użytkownik
  • Pip
  • 14 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tzn ja mieszkam na osiedlu zaczynającym sie na litere "K" i kończącym sie na litere "W" :) . A możesz napisać ile czasu zajmowało Ci dotarcie na trening wliczajać komunikacje miejską i piechote . Z góry dzięki
  • 0

budo_aviator
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 702 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wychodzilem z domu o godzinie 18:30 i bylem o 20 w szkole.... w domu spowrotem o 23 :) Potem napisze Ci szczegolowo.
  • 0

budo_diaz87
  • Użytkownik
  • Pip
  • 14 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

:( . No to nie najlepiej . Wychodzi na to , że prawie 5 godzin sie poświęca dziennie z tego trening stanowi z 35 % :? Qrde . Jedyna bariera to jest właśnie ta droga . W dodatku ja w szkole nie mam łatwo , a geniuszem nie jestem żebym sie bez nauki mógł w tej szkole utrzymać . Miałem świadomość że to bedzie długo ale ... Hmm trzeba będzie pomyśleć i coś zdecydować . narazie
  • 0

budo_drow
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 210 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No to jak mieszkasz gdzies na dolnym Piastowie to wsiadasz sobie elegancko w tramwaj nr 9 i idziesz spac. Budzisz sie gdzies za Wisla i wysiadasz na przystanku "Kabel". Stamtad szybko przebierajac nogami 15 minut i jestes w szkole na treningu.

A jeśli masz kartę na wszystkie linie, to jedziesz sobie jeszcze przystanek dalej, przesiadasz się w 6 lub 24 i jesteś parę minut wcześniej, i to bez szybkiego przebierania nogami i bez przemykania się przez Wolę. :-) A skoro gość może sobie podjechać 9, to nie powinno być tak źle: przejazd na trasie Bieżanowska - Mistrzejowice zajmie max. 40 minut. Czyli tak w sumie - wychodzi "zaledwie" godzinka... :-)
  • 0

budo_diaz87
  • Użytkownik
  • Pip
  • 14 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Drow pocieszyłeś mnie :) . Zawsze lepsza godzinka niż półtorej . Pozdro obywatele UE 8)
  • 0

budo_loko
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 223 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Zawsze tez mozesz spotkac ekipe drechow co pozwoli Ci wyciagnac lepsze wyniki w bieganiu ... lepsze 30 min. niz godzinka :D !
  • 0

budo_diaz87
  • Użytkownik
  • Pip
  • 14 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Naszło mnie takie pytanie to pomyślałem że nie będe zakładał nowego tematu tylko napisze tutaj . A więc chcę spytać czy na treningach kickboxingu (pisze że jest raz w tygodniu) ćwiczycie lowkicka (nie wiem jak sie to pisze dokładnie) . Z góry dzięki za odpowiedź .
  • 0

budo_mkimura
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3116 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

czy na treningach kickboxingu (pisze że jest raz w tygodniu) ćwiczycie lowkicka

Nie, bo to boli. :roll:
  • 0

budo_tae tad
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2258 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

czy na treningach kickboxingu (pisze że jest raz w tygodniu) ćwiczycie lowkicka

Nie, bo to boli. :roll:

A tam boli :wink:
  • 0

budo_animek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 150 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Naszło mnie takie pytanie to pomyślałem że nie będe zakładał nowego tematu tylko napisze tutaj . A więc chcę spytać czy na treningach kickboxingu (pisze że jest raz w tygodniu) ćwiczycie lowkicka .

A co z lewym prostym, ćwiczycie go? :oops:
A może byś sie przeszedł na trening, zobaczył jak ćwiczymy, porozmawiał z trenerami a nie zadawał dziwne pytania. Jak Ci się spodoba to będziesz ćwiczył, jak nie to poszukasz innego klubu. To naprawde wiele nie wymaga a zaoszczędzisz sobie czasu.
  • 0

budo_diaz87
  • Użytkownik
  • Pip
  • 14 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No ja myślałem ze forum po to jest żeby międze innymi pytać . I kłóciłbym sie że zaoszczędze czas jadąć na trening i tam zadająć jedno pytanie niż zapytać na forum . Czy to jest takie dziwne pytanie (o lowkick) ? Słyszałem że w niektórych klubach kicka go trenują a w niektórych nie . Stąd moje "dziwne" pytanie . Moim zdaniem szybciej uzyskam odpowiedź tutaj . Ale to tylko moje zdanie... pozdrawiam i sory jeśli komuś zabieram jego cenny czas :wink:
  • 0

budo_animek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 150 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No ja myślałem ze forum po to jest żeby międze innymi pytać

Tak forum jest po to żeby pytać. Tylko od tygodnia pytasz o treningi. A gdybyś się pojawił to miałbyś już za sobą kilka zajęć. Dla mnie to jest strata czasu - nie mojego ale Twojego.
  • 0

budo_diaz87
  • Użytkownik
  • Pip
  • 14 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mam taką sytuacje że nie moge narazie przyjść na trening więc pytam dlatego że nie wiem albo dlatego bo mnie niektóre rzeczy ciekawią . Tyle .
pozdro
  • 0

budo_kanasta
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Eeeee animek bo zniechecisz kolege :wink:

diaz87 na jeden trening to chyba wpadniesz jak juz tyle zachodu bylo z odpisywaniem :-)

pzdr
  • 0

budo_loko
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 223 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

"Czy jest na treningach low kick?" Kiedyś był, a nie może być na każdych zajęciach ... poza tym ten kick jest prowadzony pod BJJ, czyli chwila w górze a potem jak najszybciej klincz i parter.Oczywiście ćwiczy się sierpy,proste (low'y) itd., ale bardziej pod sportowe Bjj czy też klatkę.

Nie wyobrażaj sobie jak wygląda trening tylko wpadaj :D .
  • 0

budo_animek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 150 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Eeeee animek bo zniechecisz kolege

Nie to jest moim zamiarem. Rzecz w tym że nie bardzo rozumiem cel takich pytań. Wydawało mi się że diaz87 zastanawia się czy przyjść czy nie. A to dla mnie jest stratą czasu.
Mam nadzieje że diaz87 jak będzie mógł to przyjdzie i do tego Go zachęcam.
  • 0

budo_diaz87
  • Użytkownik
  • Pip
  • 14 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło Loko :-) . Tak jak powiedziałeś Animek jak będe mógł to przyjde . Inna sprawa że ja zanim sie na coś zdecyduje to musze troche pomyśleć :wink: Ale w tej sprawie góry biorą inne względy . narazie
  • 0

budo_aviator
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 702 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A jeśli masz kartę na wszystkie linie, to jedziesz sobie jeszcze przystanek dalej, przesiadasz się w 6 lub 24 i jesteś parę minut wcześniej, i to bez szybkiego przebierania nogami i bez przemykania się przez Wolę. :-) A skoro gość może sobie podjechać 9, to nie powinno być tak źle: przejazd na trasie Bieżanowska - Mistrzejowice zajmie max. 40 minut. Czyli tak w sumie - wychodzi "zaledwie" godzinka... :-)

Wcale nie zaoszczędzisz na tym manewrze. Ponieważ to 15 w które na pewno dojdziesz na Serbską z Kabla... poświęcisz na.... 10 min czekanie na tramwaj + 5 min na spacerek z przystanku 24 na Serbską.... Spoko Drow --- ja wszystkie możliwości dojazdu sprawdziłem.... z drugiej strony też :) Jak również 128 z Piastowskiego i dalej mix komunikacyjny..... wszystko!!!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024