po raz kolejny bjj kraków
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to jak mieszkasz gdzies na dolnym Piastowie to wsiadasz sobie elegancko w tramwaj nr 9 i idziesz spac. Budzisz sie gdzies za Wisla i wysiadasz na przystanku "Kabel". Stamtad szybko przebierajac nogami 15 minut i jestes w szkole na treningu.
A jeśli masz kartę na wszystkie linie, to jedziesz sobie jeszcze przystanek dalej, przesiadasz się w 6 lub 24 i jesteś parę minut wcześniej, i to bez szybkiego przebierania nogami i bez przemykania się przez Wolę. :-) A skoro gość może sobie podjechać 9, to nie powinno być tak źle: przejazd na trasie Bieżanowska - Mistrzejowice zajmie max. 40 minut. Czyli tak w sumie - wychodzi "zaledwie" godzinka... :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie, bo to boli. :roll:czy na treningach kickboxingu (pisze że jest raz w tygodniu) ćwiczycie lowkicka
Napisano Ponad rok temu
Nie, bo to boli. :roll:czy na treningach kickboxingu (pisze że jest raz w tygodniu) ćwiczycie lowkicka
A tam boli :wink:
Napisano Ponad rok temu
A co z lewym prostym, ćwiczycie go?Naszło mnie takie pytanie to pomyślałem że nie będe zakładał nowego tematu tylko napisze tutaj . A więc chcę spytać czy na treningach kickboxingu (pisze że jest raz w tygodniu) ćwiczycie lowkicka .
A może byś sie przeszedł na trening, zobaczył jak ćwiczymy, porozmawiał z trenerami a nie zadawał dziwne pytania. Jak Ci się spodoba to będziesz ćwiczył, jak nie to poszukasz innego klubu. To naprawde wiele nie wymaga a zaoszczędzisz sobie czasu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak forum jest po to żeby pytać. Tylko od tygodnia pytasz o treningi. A gdybyś się pojawił to miałbyś już za sobą kilka zajęć. Dla mnie to jest strata czasu - nie mojego ale Twojego.No ja myślałem ze forum po to jest żeby międze innymi pytać
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
diaz87 na jeden trening to chyba wpadniesz jak juz tyle zachodu bylo z odpisywaniem :-)
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Nie wyobrażaj sobie jak wygląda trening tylko wpadaj .
Napisano Ponad rok temu
Nie to jest moim zamiarem. Rzecz w tym że nie bardzo rozumiem cel takich pytań. Wydawało mi się że diaz87 zastanawia się czy przyjść czy nie. A to dla mnie jest stratą czasu.Eeeee animek bo zniechecisz kolege
Mam nadzieje że diaz87 jak będzie mógł to przyjdzie i do tego Go zachęcam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to jak mieszkasz gdzies na dolnym Piastowie to wsiadasz sobie elegancko w tramwaj nr 9 i idziesz spac. Budzisz sie gdzies za Wisla i wysiadasz na przystanku "Kabel". Stamtad szybko przebierajac nogami 15 minut i jestes w szkole na treningu.
A jeśli masz kartę na wszystkie linie, to jedziesz sobie jeszcze przystanek dalej, przesiadasz się w 6 lub 24 i jesteś parę minut wcześniej, i to bez szybkiego przebierania nogami i bez przemykania się przez Wolę. :-) A skoro gość może sobie podjechać 9, to nie powinno być tak źle: przejazd na trasie Bieżanowska - Mistrzejowice zajmie max. 40 minut. Czyli tak w sumie - wychodzi "zaledwie" godzinka... :-)
Wcale nie zaoszczędzisz na tym manewrze. Ponieważ to 15 w które na pewno dojdziesz na Serbską z Kabla... poświęcisz na.... 10 min czekanie na tramwaj + 5 min na spacerek z przystanku 24 na Serbską.... Spoko Drow --- ja wszystkie możliwości dojazdu sprawdziłem.... z drugiej strony też Jak również 128 z Piastowskiego i dalej mix komunikacyjny..... wszystko!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mrehehe
- Ponad rok temu
-
28.04.2004 Katowice: Seminarium z Roletą
- Ponad rok temu
-
Grapling w Warszawce
- Ponad rok temu