po raz kolejny bjj kraków
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam :-)
Napisano Ponad rok temu
Cześć . Mam takie pytanie czy na Woli Duchackiej jest w miare bezpiecznie ?? Tylko nie piszcie , że wszędzie trzeba mieć oczy otwarte i wszędzie moze być niebezpiecznie ( to juz wiem ) , tylko czy np mieliście jakieś "kłopoty" w tamtej okolicy . I jeszcze jedno czy ta szkoła gdzie ćwiczycie leży w środku osiedla czy na boku raczej.
No... wszędzie może być niebezpiecznie, nie?
Ty się lepiej ciesz, że treningi są na Woli, a nie na Prokocimiu, czy Ruczaju...
:balisong: :drinking::2gunfire: :balisong: :drinking::2gunfire: :balisong: :drinking::2gunfire: :balisong: :drinking:
Szkoła jest raczej na boku. Idzie się może 3 minuty spod pętli 164 na Piaskach - tam się męty rzadko zapuszczają. A wraca się zazwyczaj w grupie, albo autkami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taaa, Avi, reklama dźwignią..... Mnie nikt tam nigdy nie zaczepił. 8)A pomimo to dwóch kolesi ostatnimi czasy straciło komórki
Napisano Ponad rok temu
Taaa, Avi, reklama dźwignią..... Mnie nikt tam nigdy nie zaczepił. 8)
taaa ciekawe czemu ... :paker:
nie no żartuje - ale tak na poważnie - my (ekipa z ruczaju ) musieliśmy sie bardzo długo tłuc autobusami z przesiadką na moście grunwaldzkim - i nigdy nie było zadnych problemów - oprócz wkur*****a że tak długo trwała cała podróż... - na szczęście "zmotoryzowanie" starszego animka rozwiazało problem 8)
Napisano Ponad rok temu
i w związku z tym zostawiliście mnie bez towarzystwa w autobusach
a nawiasem mówiąc to na Woli jeszcze nic nikomu się nie stało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedys spalismy z kumplem tam nocke w aucie jak wpadlismy na trening 2 dniowy i nas nie ukradli
pozdrowienia dla Dudu i ekipy z Czestochowy
Napisano Ponad rok temu
Spoko gościu,najwyzej Cię zgwałcą ... Mały Animek cos o tym wie wiec z nim pogadaj !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... Mały Animek cos o tym wie wiec z nim pogadaj !
="LOKO"]Jas, nie bierz tego do serca
skąd masz to info - pytam skąd masz to info :wink: (właśnie Loko - masz sie od razu pojawić po maturkach - wisisz nam jeden szpaler za urodzinki :twisted: )
- a tak na poważnie - gościu niczego sie nie bój, bo równie dobrze wszędzie może Ci sie coś stać, a treningi sa warte wszystkiego 8)
Napisano Ponad rok temu
skąd masz to info - pytam skąd masz to info (właśnie Loko - masz sie od razu pojawić po maturkach - wisisz nam jeden szpaler za urodzinki )
Nie moge sie doczekac ... szpaleru rzecz jasna !
Napisano Ponad rok temu
Tu masz czarno na białym, jaki jest nasz trener.
Napisano Ponad rok temu
Tu masz czarno na białym, jaki jest nasz trener.
Natomiast „Dudu” ze swoimi „żołnierzami” przepadł jak kamień w wodę.
No i wszystko jasne. Ale ja to od początku podejrzewałem - coś skubaniec za szybko łapał te techniki... Założę się, że po portugalsku też potrafi nieźle nawijać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wiesz , ja troszke daleko mieszkam ( pewnie inni mają jescze dalej ) i zbieram wszyskie za i sprzeciw zanim sie zdecyduje . Stąd moje pytania . narka
diaz, ja przez poltora roku zasuwalem na Wole z Os. Piastow. Wez plan i looknij, a zapewniam Cie, ze dojaz z tamtad prowadzil przez okolice rynku i wiazal sie z dwoma przesiadkami i spora czescia na piechote. Teraz dojezdzam z Azorow... wiec teraz mam po skosie przez caly Krakow.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mrehehe
- Ponad rok temu
-
28.04.2004 Katowice: Seminarium z Roletą
- Ponad rok temu
-
Grapling w Warszawce
- Ponad rok temu