3-AD Anabolic Xtreme + Massdrol=?:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co myslicie na temat polaczenia tych 2 ph? Jakie zalecacie dawkowanie? z gory thx za odp
Ze względu na toksyczność Massdrolu, dawowanie zalecane przez producenta ( tak samo 3-AD ) cykl nie dłuższy niż 6tyg.
1-3 Massdrol ( jedno opakowanie 3x1tab )
2-4 3-AD ( jedno opakowanie 2x2tab )
Cykl mocniejszy
1-3 Massdrol ( jedno opakowanie 3x1tab )
1-6 3-AD ( dwa opakowania 2x2tab )
Trzy tygodnie przed cyklem zacznysz używać osłone wątrobową/podczas i 4tyg po zakonczeniu cyklu.
Odblokowanie Clomid ( apteczny lek ), PCT z AX lub Gaspari oraz kreatyna.
Napisano Ponad rok temu
Cykl mial byc 3-ad + massdroll lecz z braku hajsu bedzie samo 3-ad. Jestem w koncowej fazie gromadzenia produktow Noo ale jest jeden mozna by powiedziec problem moj dil wyjechal za granice i nie dad rady zamotac clomid;/ I teraz moje pytanie czy bez clomidu obejdzie sie? Mam w domu takiego tribulusa http://www.fabrykasi...0-kaps-2,p.html czy on dalby sobie rade? Jezeli nie to pokombinuje cos i moze uda mi sie zamotac clomid. W kazdym badz razie chcialem zapytac no bo zdrowie najwazniejsze z gory thx za odp
Napisano Ponad rok temu
Cykl mial byc 3-ad + massdroll lecz z braku hajsu bedzie samo 3-ad. Jestem w koncowej fazie gromadzenia produktow Noo ale jest jeden mozna by powiedziec problem moj dil wyjechal za granice i nie dad rady zamotac clomid;/ I teraz moje pytanie czy bez clomidu obejdzie sie? Mam w domu takiego tribulusa [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] czy on dalby sobie rade? Jezeli nie to pokombinuje cos i moze uda mi sie zamotac clomid. W kazdym badz razie chcialem zapytac no bo zdrowie najwazniejsze z gory thx za odp
sam tribulus nie wystarczy. musisz dokupic np. novedex xt, arremadex xt, xrt.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3-AD Anabolic Xtreme
ACTIVLAB Gainbody 30 Machine Man
ACTIVLAB Creatine Capsules 300 kap.
ACTIVLAB Tribuactiv B6 90 kap.
Cynk (Zincas forte)
Czosnek
Omega 369
Dopel Herz na stawy
Hepatil
Clostilbegyt
Co jakis czas bd zdawal relacje co i jak
Napisano Ponad rok temu
No wiec tak od jutra zaczynam nastepujacy cykl:
3-AD Anabolic Xtreme
ACTIVLAB Gainbody 30 Machine Man
ACTIVLAB Creatine Capsules 300 kap.
ACTIVLAB Tribuactiv B6 90 kap.
Cynk (Zincas forte)
Czosnek
Omega 369
Dopel Herz na stawy
Hepatil
Clostilbegyt
Co jakis czas bd zdawal relacje co i jak
Spoko, czekamy na relacje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jestem juz w tracie cyklu 3-ad czy jakbym dokupil massdrola to moglbym zrobic taki cykl:1-3 Massdrol ( jedno opakowanie 3x1tab )
2-4 3-AD ( jedno opakowanie 2x2tab )
1-3 3-AD ( jedno opakowanie 2x2tab )
2-4 Massdrol ( jedno opakowanie 3x1tab )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jako ze nie specjalnie mialem zbytnio duzo czasu na pisanie opisze teraz moje spostrzezenia. Wiec tak minal 2 tydzien cyklu na 3-AD i wlasnie dorzucilem Massdrola a takze dolozylem werdin jako oslone na watrobe witamine b6 oraz lacidofil jako oslone na zoladek. Przez 2 tygodnie cyklu nadrobilem straty wagi i zlapalem okolo 4kg masy Jezeli chodzi o sile to juz mniejszy progres na barki poszlo wiecej 6kg podczas cwiczenia bicka dolozylem tez 2kg wiecej do hantli Jezeli mialbym porownac 3-AD do Trandrola to ze tak powiem Trenadrol mial znacznie wiekszego "kopa" ale nie jest zle :)Przedemna jeszcze 4 tyg cyklu W srode minionego tygodnia skaczyl mi sie cynk noi wiadomo praca itp itd nie mialem czasu skoczyc do apteki co zaowocowalo pojawieniem sie tradziku. Lecz w piatek juz zakupilem Zincas forte (na recepte lecz bez problemu mozna dostac go bez zalezy od aptekarki badz aptekarza) i tradzik znika. Po za tym w ciagu tych 2 tygodni nie odczulem zadnych innych dolegliwosci wszystko w jaknajlepszym porzadku Jedyny skutek uboczny to ten tradzik ale zazywam cynk i wszystko wraca do normy Jezeli chodzi o obwody to nie mierze sie poki co po cyklu sprawdze.
Szkoda ze nie zmierzyles obwodow bo wiedzieli bysmy ile poszlo na samym 3-AD.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu