Roy Jones Jr. Highlight
Napisano Ponad rok temu
3:48 mins
Format: MPG
Size: 37.8 MB
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ponad 100 wyswietleń i tylko jeden komentarz
Napisano Ponad rok temu
Aha Michalczewski miałby z nim wygrać? Wątpię.
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
dlaczego sie nie dowiemy ?
Poniewaz do tej walki nigdy nie dojdzie :roll:
Napisano Ponad rok temu
Ale nie mozna wykluczyc ze Andrzej Golota nieco "koloryzuje", gdyz osobiscie nie przepada (he, he) za Dariuszem M. - ktoz to wie...
Napisano Ponad rok temu
Golota twierdzi, ze rozmawial z managerem Roya Jonesa i dowiedzial sie, ze wypowiedzi D. Michalczewskiego, iz Roy unika z nim walki, delikatnie mowiac "nie polegaja na prawdzie". Ponoc zadna oficjalna propozycja walki ze strony Klausa P. Kohla nie wplynela...
Ale nie mozna wykluczyc ze Andrzej Golota nieco "koloryzuje", gdyz osobiscie nie przepada (he, he) za Dariuszem M. - ktoz to wie...
Golota sciemnia chyba
Napisano Ponad rok temu
mam takie same odczucia jak Kameh.. on by zatlukl michalczewskiego zanim ten by "rozwinal skrzydla"
pozdr.
Mowisz to na podstawie tego HL? Przyznje , ze to co on robi jest niesamowite , ale to tylko filmik. Chciałbym go zobaczyć w jakiejś walce.
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
zobacz jaka gość ma szybkość poza tym gołym okiem widać że potrafi zadac serie ciosow w roznych plaszczyznach...po ogladnieciu tego HL nie mam watpliwosci who is the boss
pozdr.
Nie interesowałem sie dotad boksem, raczej MMA, o Royu Jones Jr pierwszy raz słysze, ale przyznaje , ze jego szybkość, zasieg ramion robi porażajace wrazenie. To po prostu cyrk . Troszke mi sie nasuwa porównanie z Basem Ruttenem. Tez chłop potrafił uderzyć w zadziwiajacy sposób.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy będzie jeszcze powtórka walki gołoty ?
- Ponad rok temu
-
Jak blokować uderzenia łokciem?
- Ponad rok temu
-
czy wie ktos moze.....
- Ponad rok temu
-
Pomoc dla Ślązaka
- Ponad rok temu
-
Kickboxing w Katowicach i okolicach