Koryu Jujutsu
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem czy spotkaliście się z aiki poza aikido i aiki jujutsu.
Przy okazji zapraszam na seminarium koryu jujutsu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
W dziale jiujitsu jest już dyskusja na ten temat
Napisano Ponad rok temu
sorry napiszę coś o tym w kolejnym Budojo.
Choć myślałem że przynajmniej Szczepcio coś rzuci odkrywczego :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze by i rzucil, ale ostatnio jest bardzo zajety :twisted:
Kto mniej zajęty a i mieszka bliżej Warszawy niż Szczepcio niech nie przegapi okazji by organoleptycznie problem rozważyć osobiście na macie już w najbliższą sobotę i niedzielę.
Zapraszamy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja tak moze troche offtopic napisze....Mianowicie mam pytanko do redakcjibudojo. Prosze mi z laski swojej wyjasnic dlaczego wszyscy forumowicze pisza teksty czarna czcionka, a Pan uzywa innego koloru. Czy to swiadczy o wywyzszaniu sie i pokazaniu, ze jest sie ponad wszystkimi? Ja odnioslem takie wlasnie wrazenie i mam wielka nadzieje, ze sie myle w swoich domyslach.
Pozdrawiam
Qurczaki! Nigdy mi nie przyszło do głowy że używanie koloru to wywyższanie się, ogromne sorry, jeśli ktoś tak pomyślał.
Forum to miła zabawa, a oprogramowanie daje możliwość pisania kolorowych tekstów, czy nie należy korzystać z tych możliwości?
Jeśli teksty się od siebie graficznie różnią to chyba wygląda to sympatyczniej na ekranie, w tym samym celu stosujemy ikonki i inne ozoby. Ale jeżeli to kogoś drażni to może ustalić etykietę forum - co wolno i przystoi a co jest źle odbierane. W sumie to ciekawy temat do dyskusji. :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eee, temat może ciekawy, ale dla psychologówQurczaki! Nigdy mi nie przyszło do głowy że używanie koloru to wywyższanie się, ogromne sorry, jeśli ktoś tak pomyślał.
Forum to miła zabawa, a oprogramowanie daje możliwość pisania kolorowych tekstów, czy nie należy korzystać z tych możliwości?
Jeśli teksty się od siebie graficznie różnią to chyba wygląda to sympatyczniej na ekranie, w tym samym celu stosujemy ikonki i inne ozoby. Ale jeżeli to kogoś drażni to może ustalić etykietę forum - co wolno i przystoi a co jest źle odbierane. W sumie to ciekawy temat do dyskusji. :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
eee, temat może ciekawy, ale dla psychologów
A co mają psychologowie do etykiety ? 8O 8O 8O Prędzej specjaliści od wyżej wymienionej "sztuki" :wink: albo socjologowie mogliby być zainteresowani.
Ale jeżeli to kogoś drażni to może ustalić etykietę forum - co wolno i przystoi a co jest źle odbierane. W sumie to ciekawy temat do dyskusji. :roll: :roll:
Popieram Redakcję - ciekawy temat do dyskusji. Mnie np. czasami denerwuje zbytnia chaotyczność pojawiająca się od czasu do czasu w postach :wink: , która prawdopodobnie wynika z pośpiechu w jakim są pisane. Konfucjusz mówi : "pośpiech niezbędny jest tylko przy łapaniu pcheł" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=65558
pozdr.,
M.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Yamada sensei w Polsce?
- Ponad rok temu
-
Komentarze do Przygód Miszcza Mariana
- Ponad rok temu
-
Wielkanocne seminarium z Yoshigasaki Sensei w Berlinie.
- Ponad rok temu
-
AiKIDO w Słupsku
- Ponad rok temu
-
Kobayashi Hirokazu i Budojo
- Ponad rok temu
-
dostawac w d... na treningach aikido
- Ponad rok temu
-
Aikido Walka na śmierć