Najdroższe noże
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
zajrzyj tu
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
np
3500 euro
No ale są i droższe a ten mi się podoba
Mars
Napisano Ponad rok temu
Nie ma trochę droższych? drożej niż 15000$
cierpisz na nadmiar pieniedzy czy nie wiesz za ile swoje hand made sprzedawac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie, ten to nawet za 20.000 da sie wyrwac...To był pierwowzór dla Black Beara Cold Steela?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O 8O 8OKurwa, noże nożami ale 3200 $ za taki gadżet (Randall made) to grube przegięcie.
...no wiesz Mars, może ta "gwiazdka wojowników ninja" :wink: ma wbudowany mikroprocesor&system samonaprowadzania i służy do zwalczania nisko lecących samolotów BinLadena... 8)
A jeśli to wersja analogowa, to możemy jako spółdzielnia "BUDO" uruchomić produkcję ze starych nożyczek naszych mam i babć - jedyne 1000 $ za sztukę, trzeba być konkutrencyjnym 8)
ps: Ta śrubka mnie urzekła :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta śrubka, te kształty!!!
Napisano Ponad rok temu
Może mi ktoś w prostych słowach wyjaśnić co do kurwy nędzy jest na tym zdjęciu? I czemu to tyle kosztuje? I czy Randall był pijany jak to robił?
Heh mało się nie obsrałem jak to zobaczyłem.
A jest to cyt:"This is a "VERY RARE" Randall Made STARFLITE , Folding Throwing Star Knife, with its Original Johnson Sheath ! It is shown in Rhett Stidhams 1991 catalogue page 6 & was valued at $2000.00 in 1991, this Randall thrower is all Stainless Steel, has three blades that pivot with an adjustable wing nut , when loosened the blades fold out to your desired position & kept locked in place by tightening the wing nut. When in the open position there are six unbelievably sharp edges with needle point tips. It has a 14-1/2” main gripping blade stamped on one side with the original owners name & is stamped "RANDALL MADE ORLANDO, FLA. S" Logo on the other side. The other two blades have an O/L of 10-1/2" ! This "RARE" Randall Starflite Throwing Star really looks Great with its Original Custom all leather Johnson sheath ! MINT KNIFE & SHEATH !!! Comes with the 1991 catalogue."
No i poszło kurwa za 3200 $ 8O
Mars
Napisano Ponad rok temu
W chacie będzie piec... bo miało nad telewizorem wisieć....
:?
Napisano Ponad rok temu
8) a więc jednak gwiazdka ninja i to full analogowa, bez bajerów 8)Starflite Throwing Star
Robiłem takie jak miałem 15latek, ale z jednego kawałka blachy, żadnych śrubek, zero podpierdolki :twisted:
A może ma ktoś ochotę na
Czekam na oferty :wink:
pzdr
Heimdall
Napisano Ponad rok temu
Może i był pijany... ale jakbyś był zdeklarowanym fanatykiem Randall'a i do twojej zaaaaajebistej kolekcji brakowało ci tego jedynego "tworu", to dałbyś te $3200 aby dopełnić kolekcję. Po prostu są na świecie ludzie, dla któych wywalić $3200 na Randalla to jak dla mnie otworzyć sobie puszkę Żywca. I taki pewnie to łyknął. Nie zważając za bardzo co to jest i do czego służy. "Maker's Stamp" się zgadza i gra muzyka!Może mi ktoś w prostych słowach wyjaśnić co do kurwy nędzy jest na tym zdjęciu? I czemu to tyle kosztuje? I czy Randall był pijany jak to robił?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MD i Mueala
- Ponad rok temu
-
MISS SPYDERCO -głosowanie
- Ponad rok temu
-
Rejestracja noży w UE??
- Ponad rok temu