MD i Mueala
Napisano Ponad rok temu
Dwie dziwki , Muela i MD przegladaja sie w lusteru.Ja mam piekne ksztaly moj dotyk powoduje ze wielu factow ma orgazm , no i ajk rzne mowi dziwka MD.
Ja mowi skromnie dziwka Mueala , moze nie jestem taka piekna jak ty , ale mozna mnie miec za 20$ , no i tez dobrze rzne
Napisano Ponad rok temu
"A jak mi podczas rzniecia d... peknie to znaczy ze zle rznales i twoja strata" - dodala ta drozsza dziwka.
Swingline
Napisano Ponad rok temu
no i otoz to 8)Ja mowi skromnie dziwka Mueala , moze nie jestem taka piekna jak ty , ale mozna mnie miec za 20$ , no i tez dobrze rzne
Napisano Ponad rok temu
cd.
Swingline napisał:
"I długo będą Ci to wypominać" - uzmysłowiła sobe tańsza dziwka."A jak mi podczas rzniecia d... peknie to znaczy ze zle rznales i twoja strata" - dodala ta drozsza dziwka.
"A ojciec się Ciebie wyrzeknie" - pomyślała MD.
Napisano Ponad rok temu
- A za tą samą kasę można mieć ze 20 takich jak ja na raz - i każda będzie inna - pomyślała Muela, zresztą Mad Dog to chyba nie najlepsze imię dla kurwy, Muela to całkiem co innego - dodała po chwili głośno, niby to do siebie, niby to do przechodzącego klienta...
Napisano Ponad rok temu
-Wszyscy mnie potraktowali jak szmatę- powiedziała załamana MD
-I każdy myśli że następnego numerku też nie wytrzymam- mówiąc to, MD padła na ziemię bez sił.
-Ale dzięki Tobie poczułam się doceniona- powiedziała Muela
-I wielu spojrzało na mnie przychylniejszym okiem- dodała dowartościowana Hiszpanka.
-Przyznaję, że byłam osłabiona (3/16 mojej mocy), ale nie powinnam zawieść-wyrzuciła z siebie ta droższa dziwka.
-Nie pękaj- rzekła Muela by pocieszyć koleżankę po fachu.
-Wszak zdobycie mnie kosztuje majątek-wspomniała z rozterką MD,
-Czasem cena nie gra roli, gdy przed Tobą niezłe rżnięcie-rozmarzyła się Muela.
-A więc uważasz że mam jeszcze szanse- stwierdziła MD.
-Tak, Amerka Cię ciągle uwielbia-Muela oznajmiła z ironią.
-A ty co bedziesz robić?- zapytała MD.
-Ja, zrobię karierę w Europie- postanowiła Muela.
-Muela, to ładne imię- powiedziała odchodząc w niepamięć MD.
-MD też pasuje, zwłaszcza do tłumaczenia "Można Dobić"- zaśmiała się rubasznym głosem nasza Muela.
Kotwic
Napisano Ponad rok temu
Dobre poklon .
cd.
Swingline napisał:"I długo będą Ci to wypominać" - uzmysłowiła sobe tańsza dziwka."A jak mi podczas rzniecia d... peknie to znaczy ze zle rznales i twoja strata" - dodala ta drozsza dziwka.
"A ojciec się Ciebie wyrzeknie" - pomyślała MD.
Może ktoś z dobrym czuciem języka przetłumaczy całość na angielski i da się pośmiać na innym forum. Bo to jest śliczne. :peace:
Napisano Ponad rok temu
wyszlo ze mnie kurna stac na tania dziwke tylko
ale jak juz mam zaruchać dziwke na śmierć (znaczy na pół) to wole to zrobić mojej wiernej mueli - jak sie dziwka załamie to mniej szkoda bedziee - to w koncu dziwka za 20 baksow - wiec niech sie idzie j....bać bez plakania.
ale dziwka za tyle kasy powinna mieć klase i wykazac sie ponadprzecietną wytrzymałoscia na rżniecie
no panowie - ja jakis czas temu kupilem dziwke hiszpanke - ladna jest, gladko leży i przyznam ze wizualnie bardziej mi sie podoba od amerykanki (dziwka muela z "domu" storm), na razie daje rade - jak mnie bedzie stac kupie drozsza ale nie tak droga jak amerykanka (moze jakas skandynawkę )
ale panowie - pocieszam sie ze juz wyrosłem z dziwek niemek (ech te herbertzy dziwki) czy takich co nawet pochodzenia nie moga udowodnić (dziwki znajduchy)
no a teraz czekac na dziwke ze stanow ale tansza - z "domu" CRKT
zobaczymy ile wytrzyma ostrego rżniecia dziwka kieszonkowa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziwka Muela ma za to najlepszy stosunke możliwości do ceny i nikt po niej nie oczekuje cudów.
Napisano Ponad rok temu
Ew. wg Mat., 7, 3; Łuk., 6, 41
Jeszcze nie tak dawno (no, powiedzmy rok albo dwa lata temu) na tym forum można było poczytać o muelach wykonanych z przehartowanej stali 440, które pękały nieomal od samego leżenia. O wieszaniu się na nich nawet nikomu do głowy nie przyszło.
Miejcie litość nad MD. Wszak nie godzi się kopać leżącego. :wink:
Napisano Ponad rok temu
nikt nie oczekuje cudów ale ostre rżnięcie przez adamaD wytrzymała ...Dziwka MD to potrafi ładnie orżnąć na kasę. Wymaga mercedesów i rolexów. Ale jak przyjdzie do ostrego rżniecia to pęka i potem trzeba ją wyrzucić albo oddać alfonsowi z reklamacją bo sie już do niczego nie nadaje. A wstrętny Alfons mwi jeszcze ze ta panienka nie jest tyle do ostrego rżnięcia tylko do zwykłego a droga jest dlatego zeby się dobrze komponowała z drogimi przedmiotami (mercedesy i rolexy).
Dziwka Muela ma za to najlepszy stosunke możliwości do ceny i nikt po niej nie oczekuje cudów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MISS SPYDERCO -głosowanie
- Ponad rok temu
-
Rejestracja noży w UE??
- Ponad rok temu
-
Prośba do fotografujących
- Ponad rok temu
-
Co myślicie o Bear Claw
- Ponad rok temu
-
Bod Dog
- Ponad rok temu
-
Gerber - stal
- Ponad rok temu
-
Custom by Africa
- Ponad rok temu
-
Custom na niedźwiedzia...
- Ponad rok temu
-
MISS SPYDERCO
- Ponad rok temu
-
Ostrze scyzoryka + Distal = my first custom ;-) (fotos 5MB)
- Ponad rok temu