Komentarze do Przygód Miszcza Mariana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzije, ze to arcydzieło bedzie w formie lepszej niz wiekszosc naszej ekipy skoczków i nie spadnie na nomen omen bulecierpliwości - arcydzieła rodzom siem długo i f bulah!!!!
Po ostatnich wydarzeniach aż sie boje przypuszczac co sie mogło stać przestraszonyBTW - nie wiem czemu kolega kurm nie ciagnie swojego wątku z irakiem...
Napisano Ponad rok temu
BTW - nie wiem czemu kolega kurm nie ciagnie swojego wątku z irakiem...
ponieważ po tym co ojciec Miszcza Sensei pmasz napisał tutaj
http://www.budo.net....der=asc&start=0
stwierdziłem, że nie jestem w stanie zachować Miszcza w jego jestestwie a zaczynam mu przypisywać cechy, których nie ma. Jago świat jest dla mnie zbyt...... Miszczowski.
mówiąc krótko - nie starczyło mi głębi mysli aby utrzymać się w konwencji.
ot co.
Napisano Ponad rok temu
BTW - nie wiem czemu kolega kurm nie ciagnie swojego wątku z irakiem...
ponieważ po tym co ojciec Miszcza Sensei pmasz napisał tutaj
http://www.budo.net....der=asc&start=0
stwierdziłem, że nie jestem w stanie zachować Miszcza w jego jestestwie a zaczynam mu przypisywać cechy, których nie ma. Jago świat jest dla mnie zbyt...... Miszczowski.
mówiąc krótko - nie starczyło mi głębi mysli aby utrzymać się w konwencji.
ot co.
eee tam, to były sugestie i daleko mi od nacisków w celu utrzymania marianowej czystości gatunku. experyment naukowy pt marian na poważnie skończy część " makdonaldyzacja" - planuje na jutro jak siem wyrobiem...
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj 20 dzien podatkowy i realność doczesności mnie przygniotła to tu to tam. ponadto wene szlad trafił i nieszczególie mam koncept.
Napisano Ponad rok temu
I tak Marian walczy z Poczta Polska a Pmasz ze Skarbulcem - to dopiero blady turnament :wink: przestraszony 8Osiem nie wyrobiem, sorry
dzisiaj 20 dzien podatkowy i realność doczesności mnie przygniotła to tu to tam. ponadto wene szlad trafił i nieszczególie mam koncept.
Napisano Ponad rok temu
wszem i wobec kończe ponury okres w życiu Mariana i wracam w krainy nieco bardziej absurdalne. pomoc i komentarze wskazane.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobnie jak Erhard postanowilam zostac lumpem. Moze zaczne pisywac rozprawy naukowe o zoofilizacji polskiego aikido
Napisano Ponad rok temu
ja niestety ostatnio jestem niezmiernie ponury, wiec na mnie nie licz, chociaz podoba mi sie to co piszesz.eee... licyłem na jkieskomentarze a tu kicha ...
Napisano Ponad rok temu
Do Szczepana - ponurość potężną siłą jest!!! czerp chłopie :wink:
Napisano Ponad rok temu
A moze nadszedl czas, aby miszcz Marian napotkal na swej Drodze jakiegos MISZCZA 8)
Napisano Ponad rok temu
Hmmm... myślicie że się nadam?A moze nadszedl czas, aby miszcz Marian napotkal na swej Drodze jakiegos MISZCZA 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielkanocne seminarium z Yoshigasaki Sensei w Berlinie.
- Ponad rok temu
-
AiKIDO w Słupsku
- Ponad rok temu
-
Kobayashi Hirokazu i Budojo
- Ponad rok temu
-
dostawac w d... na treningach aikido
- Ponad rok temu
-
Aikido Walka na śmierć