Prośba do fotografujących
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdmaD
Napisano Ponad rok temu
Uwielbiam oglądać fotki z nożami zwłaszcza terenowe, tylko brakuję mi skali porównawczej z tąd moja prośba. Robiąc serie zdjęć dodajcie jedną, nóż w dłoni. Wiem że łapki mamy różne no ale mało kto zabiera ze sobą w teren metrówkę
Taaak :roll: to obejrzyj tę fotkę
a potem poczytaj wątek
http://www.forum-kul...showtopic=64885
AdamD ma rację, to musi coś znanego, zapałki, moneta, bilet autobusowy
Napisano Ponad rok temu
Ok, dostosuje się!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A przy tych największych nożach, proponuję postawić beczkę piwa, dla zademonstrowania ich "mocy" .Przy wiekszych nozach mozna dla skali dac butelke jakiegoś browaru ...
Napisano Ponad rok temu
a tak bez zartow niezly pomysl z zapalkami ewentualnie mozna wzucic do plecaka jakas mala linijke i w plener
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pomysł fantastyczny, ale niech ktoś mi powie jak miałbym "wkomponować" linijkę w zdjęcie np. takie jak poniżej...
Pomysł chyba nie dotyczy fotografii artystycznej. Nie chcemy, żebyś psuł kompozycję
Napisano Ponad rok temu
Za pomocą linijki nanieś podziałkę na jeden z tych prętów (w cm. lub calach)Pomysł fantastyczny, ale niech ktoś mi powie jak miałbym "wkomponować" linijkę w zdjęcie np
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba zamówić tytanową czernioną taktyczną linijkę z podziałką opartą na kapsułkach z trytem do noży "twardych" oraz taką inkrustowaną złotem do "gentleman's knife" 8)
I będzie grało...
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Linijka w wersji "custom" może być obustronnie ostrzona i posiadać firmowe logo.Trzeba zamówić tytanową czernioną taktyczną linijkę z podziałką opartą na kapsułkach z trytem do noży "twardych" oraz taką inkrustowaną złotem do "gentleman's knife"
Napisano Ponad rok temu
Swingline
Napisano Ponad rok temu
Nie miałem na myśli kaleczenia często artystycznych prezentacji to by była profanacja. Bywa jednak że koledzy umieszczają swoje wariacje na temat aktualnego ulubieńca i tu widziałbym miejsce na dodatkową fotkę z elementem który by dał możliwość ocenienia skali.
Parę razy czytałem na tym forum ktoś zamawia nożyk i potem pisze - kupa za mały lub jaki wielki. Bez złośliwości dodam że nie każdy daje sobie radę z oceną wielkości :roll:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co myślicie o Bear Claw
- Ponad rok temu
-
Bod Dog
- Ponad rok temu
-
Gerber - stal
- Ponad rok temu
-
Custom by Africa
- Ponad rok temu
-
Custom na niedźwiedzia...
- Ponad rok temu
-
MISS SPYDERCO
- Ponad rok temu
-
Ostrze scyzoryka + Distal = my first custom ;-) (fotos 5MB)
- Ponad rok temu
-
Pierwszy balisong
- Ponad rok temu
-
Eickhorn ACK - jaka stal
- Ponad rok temu
-
szukam kogos żeby sie podpiąć pod zamówienie
- Ponad rok temu