CELEBRITY Boxing i T.Abott
Napisano Ponad rok temu
Sa jakies dziwne walki, a przy ringu kreci sie Abott. Co to jest??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dość żałosnie ten 200kg zwany szafą ledwo się ruszał i zamiastboksować przytulał się do wyższego i czekał aż sędzia ich rozłączy jak na byłego gracza nfl nie był zbyt dynamiczny w każdym razie sapp jest 1000razy lepszywczoraj wlaczyl jakis typ (najwyzszy w nba 2m30cm) i jakis koles z nfl ponad 200kg (ok.180cm) jak to wygladalo :?
ten wysoki wyglądał jak pająk i też za wiele nie umiał miał dłuższe ręce i dlatego wygrał
ciekawostka ten wysoki z twarzy przypominał obrzydliwą czarną modelke która kiedyś z zupełnie nieznanych powodów była sławna (nie wiem jaksię nazywa) ale jak ktoś oglądał to pewnie wie o kogo chodzi
wcześniej były jeszcze 2 walki ale włączyłem za późno
Napisano Ponad rok temu
to ten wysoki to nie byl ufok? ja myslalem,ze to konferencja prasowa ze strefy 51,czy cos takiego....wczoraj wlaczyl jakis typ (najwyzszy w nba 2m30cm) i jakis koles z nfl ponad 200kg (ok.180cm) jak to wygladalo :?
Napisano Ponad rok temu
ciekawostka ten wysoki z twarzy przypominał obrzydliwą czarną modelke która kiedyś z zupełnie nieznanych powodów była sławna (nie wiem jaksię nazywa)
Grace Jones?
Napisano Ponad rok temu
Grace Jones?
nie Grace jest podobna ale tamta była jeszcze gorsza gruba bez cyca i wogule
projektanci mody mają nieźle nawalone w głowach
Napisano Ponad rok temu
to ten wysoki to nie byl ufok? ja myslalem,ze to konferencja prasowa ze strefy 51,czy cos takiego....wczoraj wlaczyl jakis typ (najwyzszy w nba 2m30cm) i jakis koles z nfl ponad 200kg (ok.180cm) jak to wygladalo :?
Macias perfidnie wspaniale ujęte
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gala w Manchesterze
- Ponad rok temu
-
Marek Piotrowski
- Ponad rok temu
-
piszczel w muai thai