Coś jest chyba nie tak
   Coś jest chyba nie tak

Napisano Ponad rok temu

Coś jest chyba nie tak
   Coś jest chyba nie tak

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Myśle że to pardziej będzie bolało niż uderzenie rękawicą. Co do turniejów "na topie", wedłóg ciebie k1 to nie jest turniej "na topie", dziwne bo ja myślałem że to jest impreza czołowa jeźeli chodzi o walki(tam się zarabia za zwycięstwo całego turnieju około 5 tys euro) a w walkach bokserów na tym samym poziomie zarabia się miliony. do czego zmierzam
   Myśle że to pardziej będzie bolało niż uderzenie rękawicą. Co do turniejów "na topie", wedłóg ciebie k1 to nie jest turniej "na topie", dziwne bo ja myślałem że to jest impreza czołowa jeźeli chodzi o walki(tam się zarabia za zwycięstwo całego turnieju około 5 tys euro) a w walkach bokserów na tym samym poziomie zarabia się miliony. do czego zmierzam  zmieżam do porównania obraźeni w których może znaleźć się zawodnik(śpiączka,zgon itd.) do wynagrodzenia i porównać to sobie chodź by z takim sportem jak boks czy piłka nożna. Jeśli to zrobisz to uświadomnisz sobie że walki na takich turniejach takich jak k1 lub innych nie mogą być stałym źródłem dochodów zawodnika, jednym słowem podsumując to jeśli miał by to być mój sposób na życie wolał bym chyba zbierać puszki, oczywiście jest to metafora
  zmieżam do porównania obraźeni w których może znaleźć się zawodnik(śpiączka,zgon itd.) do wynagrodzenia i porównać to sobie chodź by z takim sportem jak boks czy piłka nożna. Jeśli to zrobisz to uświadomnisz sobie że walki na takich turniejach takich jak k1 lub innych nie mogą być stałym źródłem dochodów zawodnika, jednym słowem podsumując to jeśli miał by to być mój sposób na życie wolał bym chyba zbierać puszki, oczywiście jest to metafora  

Napisano Ponad rok temu
 )
 ) ).
 ).

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 a poza tym ten post pisałem w nocy i spać mi się chciało.
   a poza tym ten post pisałem w nocy i spać mi się chciało.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu