qrcze, drugi raz dzisiaj odpisuję na Pana post.... :wink:
kurcze...blade... .. mam nadzieję, że nie ostatni...
pozdrówka 8)
Napisano Ponad rok temu
qrcze, drugi raz dzisiaj odpisuję na Pana post.... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zmiany w sportowm jj jakie?!chyba nie low kicki kolego..to byłaby chyba przesada, choc mnie by odpowiadało...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To może shidokan - to co prawda nie odmiana ju-jitsu, ale dźwignie są, duszenia są, rzuty są, kopnięcia i uderzenia też są .Chciałbym się dowiedzieć, w którym ju-jitsu jest większy nacisk na kopnięcia. Jak tak pooglądałem to przeważnie dużo rzutów i innych judo podobnych technik. Mnie kręca uderzenia (bokserskie, łokciem), kopnięcia (niskie) oraz dźwignie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To może shidokan - to co prawda nie odmiana ju-jitsu, ale dźwignie są, duszenia są, rzuty są, kopnięcia i uderzenia też są .Chciałbym się dowiedzieć, w którym ju-jitsu jest większy nacisk na kopnięcia. Jak tak pooglądałem to przeważnie dużo rzutów i innych judo podobnych technik. Mnie kręca uderzenia (bokserskie, łokciem), kopnięcia (niskie) oraz dźwignie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na Gorze Odyna jest tylko klub brydza sportowegoZresztą nieważne...koniec ... konkrety! Adresy klubów proszę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i tu się mylisz..zareczam swoim słowem...Zresztą wystarczy rzucić jakimś hasłem i zlatują się wszyscy by zrobić mi wykład! No, ale widzę, że tu są sami wojownicy, którzy neta używają w biegu, bo tak to całymi dniami trenują... .
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu