Szukam jakiś namiarów na sekcje JiuJitsu w Szczecinie.
Słyszałem o Goshin Ryu i Hakko Ryu. Może mi ktoś powiedzieś co jest co, i gdzie to można zobaczyć?
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Może ktoś wie o innych stylach w Szczecinie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szukam jakiś namiarów na sekcje JiuJitsu w Szczecinie.
Słyszałem o Goshin Ryu i Hakko Ryu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Małe sprostowanie - Głowacki ma na imię Daniel...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hakko Ryu to na prawobrzeżu, naucza Przemek Burzyński, drugi dan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra to tera następne pytanie: czy sztuka jest "cool"? Chodzi mi o samoobronę i jakieś postawy (powiedzmy) moralne. Bo czytam tu różne opinie, że najlepsze jest tylko bjj, albo aikido, albo że najlepsze jest karate. Niewiem jak to oceniać. Czy poprostu nie jest lepiej kupić sobie bejsbola, kask na łeb i ochraniacze na łokcie i cześć.Nie wiem, kto Ci powiedział, że Hakko to szajs.
Jest to bardzo ciekawa Szkoła Ju Jitsu. Nie nauczysz się tam walenia w mordę, ani zabijania jednym ciosem.
Tam możesz nauczyć sie sztuki.
Jeśli zastanawiasz się co wybrać - pomyśl najpierw co chcesz osiągnąć przez treningi.
A może powinieneś troche bliżej to poznać ? :-) :wink:Cool42 ja osobiscie szlyszalem ze Hakko Ryu JJ to lekki szajs,techniki z kosmosu i szkoda gadac. Oczywiscie slyszalem tylko,raz widzialem trening noi bylbym wstanie sie zgodzic z opinia
Napisano Ponad rok temu
polecił sekcję Wiktora Głowackiego a nie Daniela Głowackiego. Tak - ci panowie to bracia, ale za sobą nie przepadają (podobno).
Cool42 ja osobiscie szlyszalem ze Hakko Ryu JJ to lekki szajs,techniki z kosmosu i szkoda gadac. Oczywiscie slyszalem tylko,raz widzialem trening noi bylbym wstanie sie zgodzic z opinia . chociaz kto wie?!. Ja wole swoj styl : niedacsiezabic ryu
Kiedyś pisałeś jakimś Kococie?
Napisano Ponad rok temu
przecież napisałem że Wiktor prowadzi zajęcia :-) :?
Małe sprostowanie - Głowacki ma na imię Daniel...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorry że drąże temat, ale przejrzałem sobie temat o Festivalu we Wrocławiu i natknąłem się na Klub Hakko Ryu ze Szczecina. To o jego sekcji?Hakko Ryu to na prawobrzeżu, naucza Przemek Burzyński, drugi dan, sekcja rozwinięta dośc dobrze, sporo osób w rónym wieku. Zajęcia odbywają się na bukowym
Napisano Ponad rok temu
Witam...Cool42 ja osobiscie szlyszalem ze Hakko Ryu JJ to lekki szajs,techniki z kosmosu i szkoda gadac. Oczywiscie slyszalem tylko,raz widzialem trening noi bylbym wstanie sie zgodzic z opinia 8) . chociaz kto wie?!. Ja wole swoj styl : niedacsiezabic ryu :wink:
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu