bol kolana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siodełko nie jest za wysoko ustawione? Nie było żadnego urazu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeciazenie czyli po prostu za duzo jezdze? a jak z tym sie walczy, bo ja chce tyle jezdzic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ile km przejeżdżasz tygodniowo?nic na bok nie ucieka na szczescie
przeciazenie czyli po prostu za duzo jezdze? a jak z tym sie walczy, bo ja chce tyle jezdzic
Co do kolana - jest ono jednym z najbardziej narażonych na wychłodzenie fragmentów ciała, stąd trzeba dbać, żeby miały ciepło. :-) Przejedź się kiedyś w chłodny dzień, wejdź do domu i sprawdź które części ciała są chłodne, a które ciepłe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko jak tu dogrzac kolano w czasie jazdy jednoczesnie nie krepujac sobie ruchow?
Polecam:
- na chłodną jesień/wiosnę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
- na zimę dodatkowo pod powyższe lekko owinięty bandaż elastyczny
- na mrozy lub silny wiatr między bandaż a ocieplacz włożyć kawałek folii (np. z reklamówki) lub inny nieprzewiewny materiał
Mi to w sumie rozwiązało problem ocieplania kolan, w zestawie nr 3 jeździłem przy -10 i było cacy.
Yak, przez kilka lat jeździłeś zimą bez żadnej specjalnej ochrony kolan?
Napisano Ponad rok temu
chcesz powiedziec ze jestem beznadziejnie glupi? w sumie to dopiero dwa sezony. dzieki za linka juz biegne to kupic. rozumiem ze komfort jest?Yak, przez kilka lat jeździłeś zimą bez żadnej specjalnej ochrony kolan?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bez ochraniaczy przejeździłem jedną zimę - na wiosnę kolana zaczęły dawać znać co o tym myślą i od tamtej pory o nie dbam (niestety było już trochę za późno, podniszczyłem je sobie mocno).
Ty byłeś twardszy - wytrzymałeś dwa lata
Co do tych ocieplaczy z Cykloturu - są bardzo wygodne, niestety za cienkie żeby polegać na nich w naprawdę niskich temperaturach. Ale wtedy też się przydają bo dobrze trzymają bandaż i nie trzeba go mocno zaciskać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Efektowna rzeźba
- Ponad rok temu
-
xynadrine
- Ponad rok temu
-
Walka z cieniem - konkrety
- Ponad rok temu