Skocz do zawartości

Zdjęcie

Majowka w Opolu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

budo_mr smail
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3937 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Aikido

Napisano Ponad rok temu

Re: Majowka w Opolu

Zaproszenia mu się zachciało :lol: Czemu Federacja miałaby wysyłać zaproszenie do dojo z Unii? Jak byś chciał zobaczyć coś nowego i innego, zamiast w kółko to samo powtarzać, to byś przyszedł, a nie na zaproszenie czekał :P

he he kolego znamy sie?
jesli nie to ciut grzeczniej prosze

A zawsze milo byc zaproszonym i ewentualnie nie skozystac (jak to sensei RJK ma w zwyczaju ;-) ) niz bez zaproszenia w gosci przychodzic ;-)
  • 0

budo_{o}
  • Użytkownik
  • Pip
  • 38 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A co jest niegrzecznego? To, że się śmieję, gdy ktoś ma wysokie mniemanie o sobie?
  • 0

budo_solitaire
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 164 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Zaproszenia mu się zachciało :lol: Czemu Federacja miałaby wysyłać zaproszenie do dojo z Unii? Jak byś chciał zobaczyć coś nowego i innego, zamiast w kółko to samo powtarzać, to byś przyszedł, a nie na zaproszenie czekał :P

Ja tylko chciałem wspomnieć, że jak pmasz nowe dojo otwierał, to nas wszystkich pozapraszał i było bardzo miło, choć ciasno.
No czemu on to zrobił? :roll:
  • 0

budo_{o}
  • Użytkownik
  • Pip
  • 38 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Bo to była lokalna impreza, a nie ogólnopolska?
  • 0

budo_ariczia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 566 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A ja uwazam, ze warto osobiscie zapraszac na staze swoich pozaorganizacyjnych znajomych. Nawet jesli uprzejmie odmowia, to i tak sluzy umacnianiu dobrych stosunkow. A Tomek akurat potrafi odmawiac BARDZO UPRZEJMIE. Wiem cos o tym :wink:
  • 0

budo_zirael
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 213 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Zaproszenia mu się zachciało :lol: Czemu Federacja miałaby wysyłać zaproszenie do dojo z Unii?

Dlaczego? Ponieważ:
1.Miło jest zostać zaproszonym (nawet jerzeli trzeba odmówić),
2.Bo zapraszanie na staże-seminaria służy to polepszeniu kontaktów pomiędzy organizacjami i ich członkami,
3.I przede wszystkim dlatego, że niektórym osobom nie wypada pojawić się na stażu-seminarium innej organizacji bez zaproszenia

Oczywiście takie sa powody moim zdaniem :-)
  • 0

budo_lordprzemo
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 308 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

haha... rozerwalem torebke stawowa w kostce i raczej juz nie pojade sobie do opola :/
  • 0

budo_mr smail
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3937 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Bo to była lokalna impreza, a nie ogólnopolska?

a widzisz mylisz sie, byli ludzie z wiecej niz dwoch miast Polski, to juz impreza ogolnokrajowa ;-)

A co bylo niegrzeczne w Twojej wypowiedzi - sam jej fakt i ponad to jej forma, ktor swiadczy wlasnie o Twoim wysokim miemaniu o sobie.

Co do zaproszenia mnie na staz organizowany przez OSA - to jedyna forma abym mogl sie na takim stazu pojawic i to wylacznie na osobiste zaproszenie Roberta sensei.
Moze to wg Ciebie swiadczyc o czymkolwiek.
Poza tym zapytalem czy sie znamy?
Dasz sobie rade z tym trudnym tematem, czy jednak pozostaniesz tylko anonimem z wysokim mniemanie o sobie?
  • 0

budo_mr smail
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3937 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ariczia - kiedys na pewno nie odmowie - jesli zostane odpowiednio zaproszony ;-)
Ale Twoje zaproszenie na herbatke przyjalem i uda je sie nam napewno kiedys zrealizowac
pozdrawaim
  • 0

budo_{o}
  • Użytkownik
  • Pip
  • 38 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

[quote name="budo_Mr Smail"]Co do zaproszenia mnie na staz organizowany przez OSA - to jedyna forma abym mogl sie na takim stazu pojawic i to wylacznie na osobiste zaproszenie Roberta sensei.[/quote]A gdyby zaprosił - skorzystałbyś? Myślę, że też nie... Więc dlaczego piszesz w taki sposób, jakbyś przyjść chciał, a nie mógł? Bądźmy szczerzy. Nie chcesz przyjść. Mylę się?
[quote name="budo_Mr Smail"]Poza tym zapytalem czy sie znamy?[/quote]Więc to nie było pytanie retoryczne? 8O To nasza pierwsza rozmowa. Kiepski początek. I myslę, że już nie będzie lepiej.
[quote name="budo_Mr Smail"]Dasz sobie rade z tym trudnym tematem?[/quote]Skoro mi nie wolno stosować żartobliwego tonu w stosunku do pana, to dlaczego teraz sam pan się spoufala? Proszę się zdecydować, czy mamy być obcymi sobie ludźmi, czy bliskimi.[/quote]
  • 0

budo_mr smail
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3937 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pewnie ze bym przyszedl, mam niedaleko :-)

a skoro to nasz pierwsza rozmowa, to znaczy ze sie nie zanmy, wiec Twoj ton byl lekko zbyz zartobliwy - poczytaj tresc nie forme - oczywiscie moze byc lepiej - zalezy czy chcesz czasmi pomyslec ze nie kazdy kto ma cos innego do pokazania, czy powiedzenia musi miec wysokie mniemanie o sobie :-)
ja w kazdym razie mam moc zaproszenia Cie do siebie - przydz i zobacz czy Ty, czy ja walimy w kolko do samo i kto i gdzie moze zobaczyc cos nowego :-)

pozdrawiam!
  • 0

budo_ariczia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 566 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ariczia - Twoje zaproszenie na herbatke przyjalem i uda je sie nam napewno kiedys zrealizowac
pozdrawaim

:oops: :oops: :oops:
Teraz wszyscy pomysla, ze ja Cie podrywam, w dodatku nieudolnie.
Mr Smailu, przeciez ja Ciebie na staz aikido zapraszalam.
A herbatka miala byc dopiero po treningach. :lol:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024