Sebenzy Classic zdjec kilka
Napisano Ponad rok temu
miodzio mniam
Napisano Ponad rok temu
przyjade do twojego miasta znajde Cie mocno przestrasze albo walne kołkiem w guowe i ci go zabiere zobaczysz no chyba ze sam mi go odrazu wyslesz adres moge wysłac na maila :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
miodzio mniam
Hmmm, no w szoku jestem... nawet jako żart, nie powinno się publicznie pisać takich rzeczy...
Napisano Ponad rok temu
przyjade do twojego miasta znajde Cie mocno przestrasze albo walne kołkiem w guowe i ci go zabiere zobaczysz no chyba ze sam mi go odrazu wyslesz adres moge wysłac na maila :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
miodzio mniam
mysle ze juz pownienes wracac do tego zakladu...przepustka ci sie niebawem konczy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie robilem na razie specjalistycznych testow sprawdzajacych wytrzymalosc stali na stepienie itp. ale ogolne pojecie jak sie jej uzywa juz mam - doskonaly noz, po prostu perfekcja wykonania. Przy normalnym uzytkowaniu to doskonaly folder sluzacy laaaattaaamii. wersja classic ma wiekszy "point guard" i jakby wizualnie dluzsze ostrze. Plain sebenza to doskonalosc, funkcjonalnosc i prostota w jednym. Troche droga ale jak mozna wydac taka kase na noz to zwroci sie to nie tylko w komforcie i trwalosci uzywania co tez ograniczy zakup innych nozy. Bo po co kupowac cos innego skoro ma sie juz perfekcje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale wciaz chyba mozna kupic seb classic wood inlay (bloodwood) za...wlasnie 250 usd! jakis inny kolo sprzedaje. Nic tylko brac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o jejku przeciez to byl taki zarcik, dowcip, dżołk czy to cos zlego przeciez wiadomo ze nie przyjade do niego i nie zabiore mu tego kozika sam sobie kupie za wlasne pieniadze ale jesli Cie urazilem Dark Lord to przepraszam i na piwo zapraszam
nieco dziwnie zabrzmial...ale luzik, ja sie tak szybko nie obrazam, co najwyzej dostaniesz stosowna odpowiedz
luz, ja spie spokojnie w nocy, wcale nie drecza mnie koszmary ze ktos przyjdzie i mi zabierze sebenze. Zreszta jesli juz to po moim trupie. 8)
peace.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
PS
Świetne fotki!
Napisano Ponad rok temu
A Twoje zdjęcia są z każdą odsłoną lepsze Tylko przestań już eksploatować ten plecak Chociaż przyznam, że ten kobaltowy kolor jest urzekający
K.
Napisano Ponad rok temu
Dark, a miałeś może obie wersje w łapie, tzn. Regular i Classik? Bo wizualnie Classik rzeczywiście robi wrażenie bardziej ergonomicznej - głębsze wycięcię i nieco rozszerzająca się rękojeść...pierwszy dzien uzytkowania to ciecie kartek i zachwycanie sie nozem
wersja classic ma wiekszy "point guard" i jakby wizualnie dluzsze ostrze. Plain sebenza to doskonalosc, funkcjonalnosc i prostota w jednym. Troche droga ale jak mozna wydac taka kase na noz to zwroci sie to nie tylko w komforcie i trwalosci uzywania co tez ograniczy zakup innych nozy. Bo po co kupowac cos innego skoro ma sie juz perfekcje?
PS: No i gratuluje zakupu :peace: , u mnie na razie dziura budżetowa , ale to obowiązkowa pozycja na liście kolejnych zakupów...I też mi się podoba to smuklejsze ostrze w wersji Classik :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dark, a miałeś może obie wersje w łapie, tzn. Regular i Classik? Bo wizualnie Classik rzeczywiście robi wrażenie bardziej ergonomicznej - głębsze wycięcię i nieco rozszerzająca się rękojeść...
PS: No i gratuluje zakupu :peace: , u mnie na razie dziura budżetowa , ale to obowiązkowa pozycja na liście kolejnych zakupów...I też mi się podoba to smuklejsze ostrze w wersji Classik :twisted:
Jasne i to nie raz...dlatego po przemysleniu sprawy doglebnie wybralem jednak classic. W sumie roznic specjalnie nie ma a jednak... Glowa do gory, u mnie tez lipnie z kasa obecnie...wlasciwie chodze caly czas z sebenza, microtechy poszly w odstawke
Fakt, droga rzecz, jesli chcesz miec jednak nozowa perfekcje...trzeba zacisnac pasa, sprzedac zone, samochod i mieszkanie i kupic ta cholerna sebenze!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Esparcia - hiszpański balisong zabójca
- Ponad rok temu
-
DTL Impact kerambit
- Ponad rok temu
-
moja pierwsza fotka