Jakiej "szczęki" używacie/polecacie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W goracej wodzie kilkadziesiat sekund, potem chwycic w obcegi i szybko do buzi No i zaciskac szczeke jak wariat dociskajac jednoczesnie paluchami do podniebienia i trzonowych syczac, mlaszczac i sliniac sie...
Voila!
A firma chyba nie gra az takiej roli. Te drozsze maja na pewno ladniejsze i trwalsze pudelka :wink:
Napisano Ponad rok temu
a wiecej o szczenkach masz tutaj: http://www.forum-kul...showtopic=65437
Napisano Ponad rok temu
Można gotować, wciskać, ściskać i dupa przez chwilkę jest Ok i się odkształca i robi się luźna..... Następna będzie inna i to już nie długo - chyba Ruccanor - czy jak to się pisze .....
Napisano Ponad rok temu
Co do Everlasta (pojedyńcza - model MGS46000) to też nie jestem z niej zadowolony, dopasować to się tego nie da za cholerę (wiekszości przypadków jakie znam) i ten sam problem mają koledzy z klubu.....
Można gotować, wciskać, ściskać i dupa przez chwilkę jest Ok i się odkształca i robi się luźna..... Następna będzie inna i to już nie długo - chyba Ruccanor - czy jak to się pisze .....
Rucanor sucks wez pojedyncza SDI albo everlasty ale te z najwyzszej polki
Napisano Ponad rok temu
W ogóle to jakie polecacie szczęki? Słyszeliście o silikonowych? Jakie są lepsze waszym zdaniem: jednostronne czy dwustronne?
Napisano Ponad rok temu
ps. przy dopasowaniu pojedynczej szczeki zagrazacie ja czy dociskacie jedynie dłonmi do zebów? [ tzrymam 20-25s. w wrzatku potem na 1s. do zimnej wody, bez poparzania ; ) ]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczęka podwójna - mniej wygodna, trudniej oddychać, za to lepiej chroni.
Napisano Ponad rok temu
Ja uzywam zwykłego Everlasta, takiego za 20zl z pudełkiem, bez ekstawagancji. poprostu podwojny ochraniacz i jestem bardzo zadowolony, odcisnieta nalezycie switenie lezy z oddychaniem nie ma wiekszego problemu, chociaz staram sie dopuki mozna, oddychac przez nos.
co do pudełka, to chyba zadna przesada, w czyms te szczeke trzeba nosic po wyszorowaniu a przez treningiem. zadna zbedna wygoda, poprostu higiena, w koncu wklada sie to na zabki.
polecam, 20zl to zadna przesada. 27$ za jakies tam modele super ergo itd to juz przegiecie, ale podobno warto.
pozdrawiam
Witek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja za moja dalem kilka zlotych i tez jestem zadowolony. nie zsuwa sie, dobrze chroni. jakbym mial kase,pewnie kupilbym cos lepszego,ale nie ma sensu przeplacac,szczegolnie jak kasy brakPo co od razu jakieś Everlasty? i tak marką nie zabłyśniesz z buźki podczas sparingu. Najtańsze szczęki są ok. No chyba,że chcesz od razu z pudełkiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz jak się zdarzy że sczęka spada - to tylko po mocnym strzale
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Akademia Muay Thai Gdańsk
- Ponad rok temu
-
walka bez typowych rękawic
- Ponad rok temu
-
turniej pierwszych walk mt
- Ponad rok temu
-
Katowice Kleofas
- Ponad rok temu
-
Taśmy bokserskie
- Ponad rok temu
-
Olsztyn-pomocy !!!
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowy Puchar Polski Kickboxing 04.04.2004 Węgrów
- Ponad rok temu
-
Kick-Boxing w Lublinie
- Ponad rok temu
-
TO JUŻ 10 KWIETNIA WYDARZY SIĘ W MANCHESTERZE!
- Ponad rok temu
-
Miedzynarodowe MP w Muay Thai
- Ponad rok temu