Poszukuje ekipy
Napisano Ponad rok temu
No ale w kazdym razie chodzi glownie o to ze na jakas ambitna produkcje potrzeba mi troche wiecej osob niz moja stala paczka to znaczy 3 osoby
Jesli sa na tym forum jacys ludzie ktorzy maja ambicje cos nakrecic maja jakiestam umiejetnosci to napiszcie^_^
Tak wogole to jestem z Olsztyna i najlepiej by bylo gdyby ludzie ktorzy sa chetni tez byli z Olsztyna albo okolic ( to duzo ulatwia naprawde :wink: )
Licze na odzew^_^
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wogole jak tak widze to chyba duzo osob sie nie interesuje kreceniem filmow.
Blac Phoenix dzieki ze sie zgodziles^^
Napisano Ponad rok temu
Ryo: Jakbyście tam juz mieli jakieś doswiadczenia z kręcenia...to pisz i chwal się.
Napisano Ponad rok temu
No i teraz to juz wogole musze na zabuj szukac ludzi. A wprawiony w kreceniu jeszcze nie jestem to co narazie mamy jest baaardzo srednie tak prawde mowiac^_^" Ale przeciez nie o to chodzi trza sie starac i tyle 8)
Napisano Ponad rok temu
mieszkam w olsztynie i uwazam ze masz zawalisty pomysl
trenuje sporo w moim zyciu mysle ze moge sie przydac :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To byłem ja Jarząbek.
Napisano Ponad rok temu
Raben dzieki za propozycje ale co do dalekich wyjazdow mojej ekipy to sa problemy bo osoby ktore mam sa raczej malo kooperatywne do wyjazdu
Ale jezeli wy bylibyscie w stanie wpasc nawet w 4 osoby to w takim razie z checia sie zkataktuje jak nabierzemy troche wprawy tam u siebie w Olsztynie
Narazie w planach mam zamiar nakrecic cos na wzor filmu fabularnego :wink: dzieki temu ze niebedziemy sie tam tylko klepac wreszcie pocwicze gre aktorska No ale glowny problem to to ze bede potrzebowal troche wiecej osob niz narazie mam...
I wogole to OSUU wszystkim zainteresowanym poklon
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Ekstremalne sztuki walki" w TV
- Ponad rok temu
-
Pocałunek Smoka na TVN
- Ponad rok temu
-
Film z MP KEMPO TAI JUTSU
- Ponad rok temu
-
bajki we fleszu, mangi, itp.
- Ponad rok temu
-
TAE KWON DO w mediach
- Ponad rok temu
-
Street Fighter
- Ponad rok temu
-
Savate na NG
- Ponad rok temu
-
CRO COP nowy film
- Ponad rok temu
-
:I: Drewniany Manekin :I:
- Ponad rok temu
-
Artykuły z Gazet Telewizyjnej o MA w serialach, filmach etc.
- Ponad rok temu