Goshi Ryu albo Combat56 w Warszawie???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dośc extremalny trening ... nocne wypady pod Pałac Kultury - bedziesz miał Combat ... no ale musisz mieć już jakies podstawy :wink:
Jedyna rada ...
... przenieś się do Szczecina i olej Wa-we 8)
Pozrawiam :twisted:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Idź, zobacz... może coś Cie zainteresuje
Pozdrowienia :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W Wa-wie możesz sobie potrenować Jiu-Jitsu np. tu:
...
Co do tego bym się nie zgodził. Jak narazie Legionowo to jeszcze nie jest dzielnica Warszawy. No chyba, że miałaś na myśli sekcję Zbyszka :-) .
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Można gdzieś potrenować Goshin Ryu Ju-Jitsu (albo najlepiej w wersji Combat56) w Warszawie? Bo coś nie mogę znaleźć a to chyba jest niemożliwe...
Kurde to chyba wogóle jest nie możliwe. :roll:
Goshin Ryu to JJ.
a Combat56 to chyba to od mjr. Kupsa (system wojskowy)
A może Hakko Ryu najlepiej w wersji Krav-maga??? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JuJitsu tak jak ktos juz napisal wyzej mozesz pocwiczyc np. u nas [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Czy sekcja lepsza od innych? Nie mnie to oceniac. Jako plus podam tylko, ze baaaardzo latwo tam trafic (nawet ja dojechalem za pierwszym razem bez problemu). Wystarczy tylko wysiasc na PKP Powisle i 3 minutki drogi i jestesmy na miejscu.
Zapraszamy w sobote o 15:30 i w niedziele o 10:30.
PS. Co do praktykowaniu Combatu to zapraszam na romatyczne odprowadzanie mnie do domu w Pruszkowie. Czesto jak wracam w nocy czuje sie glowni bohaterowie gry Franko - Alex i Franko [OT] Swoja droga pamieta ktos ta gre?
Napisano Ponad rok temu
W Wa-wie możesz sobie potrenować Jiu-Jitsu np. tu:
By nie otwierać nowego topicu spytam tu:którą sekcję wybrać? Od paźdzernika zaczynam studia w Wa-wie (UW) i chcę poświęcić swój czas na jiu-jitsu.Z doświadczenia wiem,że za każdą sztuką walki choćby nie wiem jak interesująca i skuteczną,stoi człowiek.Dobry sensei potrafi rozniecić w Tobie niegasnący żar zapału,a zły...no cóż,zniechęcić do jakiegokolwiek działania.Dlatego proszę Was o pomoc.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
moje zdanie jest w miarę obiektywnę gdyż Nie trenuję w Budokanie (czasem tego żałuję, ale cóż 24 godzinna doba jest dla mnie za krótka )
Napisano Ponad rok temu
polecam Budokan - treningi prowadzą dobrzy fachowcy, a i uczniowie sympatyczni
A i uczennice niczego sobie 8)
moje zdanie jest w miarę obiektywnę gdyż Nie trenuję w Budokanie
Stando z tego co kojarze to stary dobry znajomy (znajoma? - dobrze mysle) trenerow, wiec opinia nie jest obiektywna
Mam nadzieje, ze kiedys na zawadach bede mial okazje poznac, to teraz tylko z widzenia kojarze (jesli dobrze kojarze).
A co do wyboru. Najlepiej pochodz i sam ocen. Sekcja Pana Rosłonia tez jest chyba niczego sobie. Na zawodach byli swietni (ne-waza, marzec 2005) a i sama osoba trenera warta zainteresowania. Z tego co wiem, nawet kiedys u nas cwiczyl i teraz czesto slysze o Panu Robercie z opowiadan starszych kolegow
I na pieniadze tez nie jest łasy - pamietam jak kiedys ktos na vortalu napisal, ze nie ma pieniedzy na treningi, a chetnie by cwiczyl. Pan Robert zaproponowal treningi za friko.
Pojezdzij i zobacz. Sekcja sekcji nie rowna. W kazdej inaczej wyglada, inaczej sa treningi prowadzone. Nawet Martius troszke inaczej treningi prowadzi, niz trener Krzysiek - mimo, ze ta sama sekcja.
Najlepiej pochodzic i zobaczyc co najlepiej pasuje. Do "Budokanu" jest latwy dojazd (Warszawa), pozatym jak masz czas to i do Piastowa do nas mozesz wpasc (tez Budokan).
Tam korzystamy z faktu, ze jest druga mniejsza salka, to czesciej sobie sparujemy, badz cwiczymy na tarczach badz lapach.
Jak chcesz wpasc i zobaczyc to jutro jest trening (sobota, 15:30). Nawet umowic sie mozemy na PKP Powisle, bo ja z Pruszkowa bede jechal pociagiem i bede jakos 15:15 na stacji. Zawsze mozesz sie ze mna zabrac na trening. Mimo, ze bardzo latwo trafic, to zawsze jest ten komfort, ze ktos Cie zaprowadzi
Coz, zapraszamy
Napisano Ponad rok temu
Ps.A co sądzicie o sekcji jiu jitsu przy AZS UW?
Napisano Ponad rok temu
Cóż, z powodów technicznych będzie to raczej niemożliwe :-) Póki co siedzę w Lublinie w oczekiwaniu na akademik/mieszkanie.Dziękuję mimo wszystko.Gdy przeniose swoje manatki postaram się odezwać(jeśli nie, będzie oznaczało to,że wróciłem do aikido:-) ).
Ps.A co sądzicie o sekcji jiu jitsu przy AZS UW?
Polecam AZS UW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Combat mamy w wawce jak otwieraja nowe supermarkety i robia promocje
Martius, to jest najlepszy test dla combatowca, tak powinny wygladac seminaria, nie daj sie zdeptac i wynieś DVD za 9.99 zł
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Troche historii Daito ryu aiki jujutsu
- Ponad rok temu
-
pytanie do mistrzów
- Ponad rok temu
-
czy ktos wie
- Ponad rok temu
-
Film z Otwartych Mistrzostw Polski KEMPO TAI JUTSU
- Ponad rok temu
-
Duo system jakieś rady?
- Ponad rok temu
-
I jeszcze raz ninjitsu ;-)
- Ponad rok temu
-
TERRY WINGROVE w Polsce !!
- Ponad rok temu
-
Jaki jest prawdziwy sens sztuk walk? Co to jest BUSHIDO?
- Ponad rok temu
-
skutecznosc - rzuty czy podciecia ?
- Ponad rok temu
-
stopnie Dan w JJ
- Ponad rok temu