A propos Mad Doga
Napisano Ponad rok temu
hasło na dziś: Połam swój nóż!... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:peace: :wink:Mithrandir! Zlam swojego MD! jak wszyscy to wszyscy
Napisano Ponad rok temu
Co żeś ty zrobił...bandyto jeden...
:wink:
He he to nie ja ale Maurizio - jeden z właścicieli Extrema Ratio jak usłyszał co przeszedł (a raczej czego nie przeszedł) Mad Dog.
Mars
Napisano Ponad rok temu
DLACZEGO - zostawcie te biedactwa w spokoju ......
albo najlepiej dajcie mnie - ja w zamian polamie kilka herbertzow :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tez chce byc topowy i miec sie czym w towarzystwie wyroznic ale cholera mam malo kasy - myslicie ze polamania niezniszczalnego noza ze stali stanilles ktorego uzywaja amerykanscy zolnierze i komandosi (marki saber o ile pamietam) przyniesie mi slawe ?? skoro pisza na allegro ze sa niezniszczalne to ja im wierze - bede hard corowiec i polamie taki jeden - bedzie wiekszy wyczyn niz ten Mad Dog
kurde jak takie hobby bedzie a zaczelo sie od MD to wyobrazcie sobie na czym to sie skonczy
a moze zrobmy test na najwiekszego hard corowca - niech ktos zawiesi na swoim "przyjacielu" (mowa o tym w spodniach)98 kg - jak ktos tak zrobi (moze nawet wlozyc miedzy galezie dla efektu) to normalnie szacunek i ołtarzyk u mnie w domu........
ja zaczne dzis trenowac - powiesze sobie najpierw wiadro wody ...... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Motorola z klapką wytrzymuje niecałe 1,5 minuty w mikrofali ustawionej na maksa. Test wykonano niedawno, po 8 żywcach/łeb, kiedy żona (już ex...) zaczęła dzwonić do kumpla.Idę zobaczyć ile wytrzyma mój telefon komórkowy
I był to poważny test - jest trzech pełnoletnich świadków, nie żadet tam prima -aprilis
Pzdr.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a moze zrobmy test na najwiekszego hard corowca - niech ktos zawiesi na swoim "przyjacielu" (mowa o tym w spodniach)98 kg - jak ktos tak zrobi (moze nawet wlozyc miedzy galezie dla efektu) to normalnie szacunek i ołtarzyk u mnie w domu........
ja zaczne dzis trenowac - powiesze sobie najpierw wiadro wody ...... :twisted:
Ponoć jakiś hindus dźwignął na swoim interesie 70 kg. Ale to był stary dziadek (80 lat) i całe życie ten sport ćwiczył.
Napisano Ponad rok temu
Mad Dog
pasowalo by jak znalazl
Napisano Ponad rok temu
Powracając do tematu, to pęknięcie jest niesamowite. Nóż złamał się, ale nie klasycznie na pół, ale jeszcze odłupując się dziwnie. Czy to wina jakiejś skazy materiału? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Motorola to pancerny sprzęt- 4 minuty gry w koszykówkę na boisku z ubitej ziemi. Na asfalcie pewnie o minutę mniej. Koledze przedziurawiła się piłka...Motorola z klapką wytrzymuje niecałe 1,5 minuty w mikrofali ustawionej na maksa.
Napisano Ponad rok temu
I jestem pewien, że jeśli nie stanie się koniec, przetrzyma ze mną życie...
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Powracając do tematu, to pęknięcie jest niesamowite. Nóż złamał się, ale nie klasycznie na pół, ale jeszcze odłupując się dziwnie. Czy to wina jakiejś skazy materiału? :roll:
dziwne?? wiekszosc moich nozy sie tak lamie.
Napisano Ponad rok temu
to nie jest dziwne, to jest normalne dla zahartowanej stali.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
śmiałka szukam
- Ponad rok temu
-
Outdoor Edge Hybrid Hunter
- Ponad rok temu
-
klasyfikacja stali
- Ponad rok temu