A propos Mad Doga
Napisano Ponad rok temu
A moze i na tanszym tez, jak np. Becker, ColdSteel i innych.
Mysle ze stad ta cala dyskusja
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Noże kuchenne wytrzymały! Ryneczek rządzi!!!
Napisano Ponad rok temu
A tak przy okazji, Mars, masz jakas stronke? Chcialbym poznac ceny nozy ER w Polsce.
KKamiLL
Ceny niższe od SRP
Strona już niebawem - brak czasu.
Cennik wysłałem na priv
Mars
Napisano Ponad rok temu
Ceny niższe od SRP
Strona już niebawem - brak czasu.
Cennik wysłałem na priv
Mars
Dzieki Mars, dostalem cennik.
Jakos nie zwracalem na te noze uwagi. Ale dzisiaj normalnie sie w nich zakochalem. Nie wiem dlaczego ale zaczely mi sie jakos cholernie podobac.
Nie zebym cukrowal, ale Extrema zaczela robci na mnie cholerne wrazenie.
Jakbys mogl wrzucic jeszcze jakies linki do stron gdzie mozna obejrzec wiecej fotek i cos poczytac o nich bo malo znalazlem jak narazie. Aha nie znam wloskiego, wiec dobrze zeby bylo cos po angielsku lub niemiecku, bo nie bardzo kumam te nazwy materialow na rekojesci i inne.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe, czy ktoś sprawdza, ile kilogramów można powiesić na lufie od karabinu snajperskiego....
8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie sytuacja rownie prawdopodobna co wbicie noza w cos i wiszenie na nim w celu innym niz chec sprawdzenia czy producent troche nie przesadzil z reklama. :wink:
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
fallkniven a1 lamie sie pod 242kg, ale moment sily ma ramie tylko 150mm. najlepiej porownywac momenty sily a nie obciazenia.
nozem z bg42 ktory sie rozpadl pod mlotkiem to sog recondo - takie strasznie brzydkie przehartowane amerykanskie tanto
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a moze zrobmy test na najwiekszego hard corowca - niech ktos zawiesi na swoim "przyjacielu" (mowa o tym w spodniach)98 kg - jak ktos tak zrobi (moze nawet wlozyc miedzy galezie dla efektu) to normalnie szacunek i ołtarzyk u mnie w domu........
ja zaczne dzis trenowac - powiesze sobie najpierw wiadro wody ...... :twisted:
Ponoć jakiś hindus dźwignął na swoim interesie 70 kg. Ale to był stary dziadek (80 lat) i całe życie ten sport ćwiczył.
Jeden Chińczyk podobno dźwigał 150 kg:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
:-)
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok. Taki przyklad to rozumiem. Szaconek.co do wieszania sie na nozu - nie wieszalem sie ale zdarzylo mi sie podwazac cos nozem bo mi przyciely sie paluchy i jedyne co mialem pod reka (druga bogu dzieki) to nóż - wiec nozem podważałem i dlatego wyciągłem paluchy
:roll: Dzwi ktore mozna wylamac nozem, mozna tez wywazyc bez noza. Sorry :wink:wyłamywać zamek w drzwiach - sorry ale lomu ze soba nie nosze
Mars: Ja tez poprosze o cennik, jesli mozna oczywiscie.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
śmiałka szukam
- Ponad rok temu
-
Outdoor Edge Hybrid Hunter
- Ponad rok temu