ROTFL - combat sombo & krav maga...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ufunduj mu nagrode.
Wow! Yak przekroczyl 1k postów. Cud nad wisłą :wink: Beze mnie niemozliwe (a tak to ma o czym pisać).
A teraz w temacie. Nie człowieku - nie potrzeba mi takiego dowartościowania się - rozczaruję cię (i tak jestem najlepszy :wink: )...
Po prostu takie kompletne bezsensy, zero techniki - mnie śmieszą (i nie tylko mnie) - tyle. Nieważne czy kravka, combat sombo, tai chi czy inne ustrojstwo (jak dim mak).
Część linków podesłał znajomy który, notabene, trenuje Krav maga...
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no patrz, ty masz prawie 3k a zaczales prawie pol roku po mnie...no no. ale fajnie ze to zauwazyles, bo mi jakos umknelo. a w sumie taki 100 postow zmusza do chwili zadumyWow! Yak przekroczyl 1k postów. Cud nad wisłą :wink: Beze mnie niemozliwe (a tak to ma o czym pisać).
a w temacie braku techniki w grupach poczatkujacych... (dziwne, nie?) jak skomentujesz babedczki kopiace muay thay? :roll:
Napisano Ponad rok temu
no patrz, ty masz prawie 3k a zaczales prawie pol roku po mnie...no no. ale fajnie ze to zauwazyles, bo mi jakos umknelo. a w sumie taki 100 postow zmusza do chwili zadumyWow! Yak przekroczyl 1k postów. Cud nad wisłą :wink: Beze mnie niemozliwe (a tak to ma o czym pisać).
a w temacie braku techniki w grupach poczatkujacych... (dziwne, nie?) jak skomentujesz babedczki kopiace muay thay? :roll:
Nie mamy babeczek u nas, jedna miala przyjsc ale zobaczyla trening i powiedziala ze rozgrzewka jej styka :roll: no coz...milo by bylo... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Tae Tad, widzę, że kolega Slipknota słucha :wink:
Napisano Ponad rok temu
Cofnijcie sie do poczatku watku...
Napisano Ponad rok temu
Skomentuję tak - ROTFL- wrzucaj więcej jak masz - rozwalają mnie takie fotki... BTW: zamieściłem i zdjęcia (pozowane - of coz - bo ciemno, flash i cyfrówka) i filmy - różne z naszych treningów. Shaft się przyczepił do jednego filmiku (bo nie rozumie ćwiczenia) - więcej w przyszłości.
To jest super!
Napisano Ponad rok temu
Reszty nie skomentuje bo nic mi te nazwy nie mowia ale akurat do australii to duzo pojechalo dobrych mistrzow z chin.
Napisano Ponad rok temu
jako ze robie duzo zdjec i rozumiem czemu ustawialiscie zdjecia (szkoda ze az tak strasznie widac, ale nic to) to nie rozumiem co ma z tym wspolnego to ze cyfrowka? chyba ze chciales powiedziec slaba cyfrowka a juz fakt ze ciemno i flasz nie ma nic do rzeczy, tyle ze brzydsze zdjecia sa.pozowane - of coz - bo ciemno, flash i cyfrówka
nie widze wstydu w tym zeby sie przyznac ze dla zdjec dynamicznych musielibyscie fotografowac kazda technike po 10 razy i potem wybrac te ktore jakostam wyszly
Napisano Ponad rok temu
Słaba cyfrówka? Hmm - kupiona w 2002 to wiesz - sporo się pozmieniało na rynku, po prostu nie nadaje się do robienia zdjęć dynamicznych technik. Nie opłaca się kupować lepszej - bo do 95% pozostałych zastosowań jest super (krajobraz, fotki na WWW, sklepy inetowe etc.)
A co do drugiego - to wolę nakręcić film - i to właśnie robię. (ew. zrzuty z filmu zrobię)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znaczy sie slaba bo ma duzy czas reakcji migawki (czy jak to sie tam nazywa). o to chodzi. dobre cyfrowki maja takie same czasy jak analogi. wiec mowie problem nie tkwi w cyfrowce tylko w jej klasie.
O, a możesz yak napisać, które to tak mają? Bo bawiłem się kilkoma, w tym jednym z nowszych Olympusów i Sony (no, może nie z najwyższej półki, ale tak po 5 mln pixeli matryca) i jeśli chodzi o czas reakcji migawki to żałość to była wielka... A chętnie bym zobaczył takie, które rzeczywiście dają szansę na zrobienie zdjęcia kiedy się chce, a nie w sekundę po
K.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Film z Otwartych Mistrzostw Polski KEMPO TAI JUTSU
- Ponad rok temu
-
"Cold Steel" autor Styers, Carl Cestari
- Ponad rok temu
-
Książki