ROTFL - combat sombo & krav maga...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Grand Master Clarke demonstrating traping skills
Bosh (dobry komentarz!)
KRAV MAGA:
Nie pytajcie co jest źle...
SZCZEGOLNIE polecam: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Bob "the Tornado" Sylvester threatens Deborah with a knife! 8O
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
hemmmmm?
Napisano Ponad rok temu
"Krav Maga National Training Center " :-) Przyzwoity tekst buehehehe
Ale w filmie z lat 90 o karate fighterach to mogli by grac...
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym wiedzieć co dokładnie jest śmiesznego?
hemmmmm?
Mam wrażenie, że wietrzysz podstęp. A chyba niepotrzebnie, bo raczej nie jest to kolejny atak na krav magę (chociaż cholera tam Combata wie ) a obśmianie dupkowatości. Wielkiego podwórkowego mistrzostwa, które zawsze będzie śmieszne, niezależnie pod jaką nazwą. Byłem u nich na stronce i też się obśmiałem jak norka. I ze zdjęć i z komentarzy.
Napisano Ponad rok temu
CHŁOPCY TRENUJĄ OBRONĘ PRZED NOŻEM W ZASIĘGU NOGI
At a belt-workshop in Syosset, Evan has just walked into an arm-bar.
Sam, Bill J., and Janice look on ('better him than us!')
New Yellow Belts! (Front, L to R):
Rebecca M., David P., Bill "BillyJack" J., Bob S.
CO ZA DZIELNE NOWE ZOLTE PASY!!!
TYLKO NIE PO OCZACH!!!
WIECEJ> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ja tam nie umiem się obronić przed nożem z przodu, ale może z tyłu łatwiej :roll:
Ale skoro jest box robic, jest jakieś tae bo. Niech se będzie "family Krav Maga for reacreation & health" :wink: . Tylko niech nie robią wtedy takich groźnych min.
Napisano Ponad rok temu
Ja bym zapytal co jest dobrze... Hehe.
Napisano Ponad rok temu
DAC IM WIECEJ RYZU
nie pytajcie co jest dobrze
o jejku, nie po piszczelach!
itd. itd. podajcie mi dowolna sztuke walki a wkleje zdjecia ja osmieszajace czy np. kalek ja cwiczacych. bo tak sie da ze wszystkim zrobic. combat sobie oczywiscie upodobal kravmage, jego problem. powiem tylko jedno, taka pani jedna z druga napewno jest zadowolona. porusza sie troche po pracy, poczuje sie bezpieczniejsza, a moze jakiemus lamadze nawet i ucieknie. no ale jasne, smiejmy sie z innych ludzi, w koncu nie ma to jak poczucie wyzszosci.
Napisano Ponad rok temu
DAC IM WIECEJ RYZU.
Wszystko OK. To pozowane zdjecie. A sylwetki - standard.
[
o jejku, nie po piszczelach!
A to jakiś dzieciak - i dobrze.
[
itd. itd. podajcie mi dowolna sztuke walki a wkleje zdjecia ja osmieszajace czy np. kalek ja cwiczacych. bo tak sie da ze wszystkim zrobic. combat sobie oczywiscie upodobal kravmage, jego problem. .
Na kravke chodzi % wiele, wiele więcej> moja teoria... Kravka przyciąga takich ludzi (bo jest extra skuteczna, tajna i militarna / i działa na słonie). Na thaiu takie mięczaki by nie przetrzymały tygodnia.
Napisano Ponad rok temu
... i działa na słonie...
No, no, tylko nie na słonie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedys byla piosenka zawierajaca slowa "jakie brzydkie chlopaki wygraly te wojne"
To wiele mowilo - ludzie sa normalni a to co nam przedstawiaja media to najczesciej osozlomstwo ale na tym czesto opiera sie opinia publiczna. Zdjecia w internecie moga za to pokazac normalnych ludzi tacy jacy sa naprawde. Kolezanka w tamtym roku jechala do Stanow i wczesniej po naogladaniu sie slonecznego patrolu wstydzila sie isc na plaze choc jej sylwetce nie ma nic do zarzucenia . Kiedy w koncu poszla na taka plaze ze slonecznego patrolu zobaczyla spoleczenstwo takie jakie jest naprawde - ogromne grubasy, krzywe nogi a modelek to mozna zliczyc na palcach.
To samo nasze pojmowanie komandosa - kazdy kojarzy go z filmowym rambo a to zwykly czlowiek najczesciej wrecz niepozorny majacy tylko mocna psychike (choc i to nie zawsze) - w niczym nie przypomina filmowego rambo a ci co przypominaja najczesciej szybko sie wykruszaja z elitarnych jednostek za to potem zakladaja ubrania wojskowe i zaczynaja szpanowac nauczajac Combatów
Przecietna osoba przychodzaca na zajecia wlasnie jest taka niedojda (jakby byly supermenami to by nie cwiczyly) i dobrze ze to zdjecia pokazuja poniewaz inna osoba nie wstydzi sie przyjsc na takie zajecia i tez skorzystac cos chociaz nie wyglada jak supermen. Ja nie mam nic przeciwko naturalnym zdjeciom - przynajmniej wole takie niz kilka super zdjec z super ludzmi reklamowymi a przychodzi sie na sale i widzi sie rozczarowanie i wspolpartnerem nie jest Barbie lub Ken a zwykly przecietny czlowiek ze swoimi wadami.
Nie rozumiem co niektorych - nasmiewaja sie z naturalnosci (czyli z samych siebie) a preferuja oszustwa i sa tym wrecz zachwyceni.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Widac ze Combat lubi sie czepiac wszystkiego co nie jest super realne a nawet bardziej realne niz nam filmy pokazuja.
??? Filmy - filmy to ja tępię... Nic nie mam do żadnej "realności".
Dziwie sie tylko ze wyszukujac wszystkiego na sieci nie ma czasu aby przedstawil realizm swoich zdjec i ze swoich zajec - moze wtedy wspolnie bysmy sie posmiali
Może nie. Kto chce zawsze może przyjść. Nie mam czasu na robienie zdjęć (ani filmów).
Napisano Ponad rok temu
Może nie. Kto chce zawsze może przyjść. Nie mam czasu na robienie zdjęć (ani filmów).
Za to masz duzo czasu na wyszukiwanie bzdur w necie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Film z Otwartych Mistrzostw Polski KEMPO TAI JUTSU
- Ponad rok temu
-
"Cold Steel" autor Styers, Carl Cestari
- Ponad rok temu
-
Książki