POMÓŻCIE PROSZE - MOZE KTOS SIE ORIENTUJE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mialem taki problem tez , wypalanie kilka razy nic nie pomogło , tabletki tez nie ( już nie pamiętam jakie ) , pomogła mi za to 2 miesięczna przerwa wakacyjna , gdy wróciłem spowrotem na treningi , krew już nie leciała a zdarzyło mi się parę razy dostać dość porządnie... aż sam zdziwiony bylem ze nic nie działałem a samo ustopilo i już problemu nie mam.
moze akurat zadzialalo ale pozniej.....w czasie przerwy moglo sie normalnie wygoic i teraz jest git.. a jak przeciez sie leczyles ,a miales co jakis czas nochal rozwalony to niby jak ten nos ma normalnie zaleczyc....!?
Napisano Ponad rok temu
ta maść ma być "nagietkowa"? czy moze jeszcze jakaś inna.masc chyba naietkowa ,jezeli mi sie cos nie pojeba***, sprawdze to dokladnie i napisze....
u laryngologa byłem nie raz prywatnie i tą maścią przypalane też miałem ze 3 razy ale się chyba odnowiło czy cuś.
Miałem nadzieje na to ze pójde na pogotowia a tu figa skasowali w krakowie pogotowie laryngologiczne i musze szukać internisty na pogotowiu a i tak niewiadomo (podobno) czy mi to tam zrobią czy szuakć będę musiał dalej
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gubienie zębów w czasie sparingów
- Ponad rok temu
-
Oboz w Tajlandii
- Ponad rok temu
-
"Czyszczenie" rekawic