POMÓŻCIE PROSZE - MOZE KTOS SIE ORIENTUJE
Napisano Ponad rok temu
napierdalam gościa nonstop, ale w momencie jak on mnie puknie choćby lekko w nos to zaczyna mi lecieć krew i przegrywam bo mi leci z nosa . Może ktoś zna przyczyny tak szybkich krwotoków od lekkiego uderzenia, co można zrobić aby krew nie leciała tak szybko bo to naprawde denerwujace, tylko nie mówcie zeby lepiej trzymać garde i nocha chronić bo jak przez garde dostane ocierke to też leci.Nawet jak mnie siostra mała 3 letnia puknie w nochal to leci mi krew
:2gunfire:
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi sie ze nie da sie nic z tym zrobic. Tak juz zawsze bedzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pewnie masz cos z przegroda nosowa.w kazdym razie taka masz konstrukcje i jak ktos juz tu powiedzial raczej nic z tym nie zrobisz.ew. mozesz isc do laryngologa i pogadactrenuje kickboxing już dosyć długo i zawsze jak mam sparing
napierdalam gościa nonstop, ale w momencie jak on mnie puknie choćby lekko w nos to zaczyna mi lecieć krew i przegrywam bo mi leci z nosa . Może ktoś zna przyczyny tak szybkich krwotoków od lekkiego uderzenia, co można zrobić aby krew nie leciała tak szybko bo to naprawde denerwujace, tylko nie mówcie zeby lepiej trzymać garde i nocha chronić bo jak przez garde dostane ocierke to też leci.Nawet jak mnie siostra mała 3 letnia puknie w nochal to leci mi krew
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trenuje kickboxing już dosyć długo i zawsze jak mam sparing
Idz sobie do lekarz słonko bo to jest dość poważnie!!! Równiez moze byc generalnie osłabienie organizm.
Napisano Ponad rok temu
BARDZIEJ PREZCYZUJ TYTUŁ TOPICU :wink:
bo o pomoc cos tam cos tam i to jescze duzymi literami, a tak wystarczy napisac np. krew z nosa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trenuje kickboxing już dosyć długo i zawsze jak mam sparing
Na zawodach bierz adrenakine i wdychaj jedna ampulke nosem-wiekszosc osob tak robi jak zaczyna sie krew, powstaje zakrzep odrazu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze nie próbowałem ale mam podobny problem więc się chyba skuszę. Z tym, że u mnie to spodowane pewnie tym, że nos mam słaby po dwóch złamaniach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po konsultacji z laryngologiem mozna temu zapobiegac, nakladajc miejscowo masc ,ktora wypa dane naczynko.... zabieg wystarcza na jakis czas ,ale trzeba go powtorzyc, dobre efekty daje masc chyba naietkowa ,jezeli mi sie cos nie pojeba***, sprawdze to dokladnie i napisze....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gubienie zębów w czasie sparingów
- Ponad rok temu
-
Oboz w Tajlandii
- Ponad rok temu
-
"Czyszczenie" rekawic
- Ponad rok temu