DIETA DIETA DIETA!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A druga sprawa, to ćwicze ćwicze i ćwicze, a rączki mam dalej jak patyki :-) nie rozumiem tego, może tak już mam mieć i koniec :-)
Czym sie przejmujesz? Chen Yongfa tez ma takie ;-)
Napisano Ponad rok temu
Azazel_20
z czasem przekonasz sie, ze miesnie to nie wszystko, duze moga nawet czasem przeszkadzac. wiec sie nie przejmuj. a przyklad podany przez taaigihk'a nie moze byc chyba lepszy ze wzgledu na to, ze cwiczysz przekaz w/g rodziny Chen wlasnie.
Napisano Ponad rok temu
Azazel_20
z czasem przekonasz sie, ze miesnie to nie wszystko, duze moga nawet czasem przeszkadzac. wiec sie nie przejmuj. a przyklad podany przez taaigihk'a nie moze byc chyba lepszy ze wzgledu na to, ze cwiczysz przekaz w/g rodziny Chen wlasnie.
E tam z tymi mięśniami trochę przesadzasz. A co do tych cienkich rączek to może znana u nas w sekcji dieta zsiadłe mleko, ziemniaki i pompki, pompki, pompki . Tylko potem wszyscy mówią, że i tak wziął sterydy .
MW
Napisano Ponad rok temu
Hej...Mam takie pytanko,ćwicze 6 razy w tygodniu Kung-Fu Choy Lee Fut...Chciałem dowiedzieć się jaką diete powinienem stosować,aby organizm nie ucierpiał przez tak intensywny trening...A druga sprawa, to ćwicze ćwicze i ćwicze, a rączki mam dalej jak patyki :-) nie rozumiem tego, może tak już mam mieć i koniec :-) DZIĘKI ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI.POZDRAWIAM!!!
W CLF, nie jest najważniejsza budowa kulturystyczna, inne walory są znacznie , znacznie ważniejsze. Zatem sie nie przejmuj wszystkow swoim czasie...
Napisano Ponad rok temu
jak mnie raz Wielbiciel tej diety pier.... w pysk az mu pokazalem numer buta i wielu bylo na to swiadkow :wink: , to przez ta chwile kiedy lecialem w powietrzu tez mi przyszlo do glowy zwatpienie czy to aby tylko ziemniak i zsiadle mleko to sprawily. ale poniewaz znam Go juz wiele lat wiem ze to ciezka praca i talent :-)E tam z tymi mięśniami trochę przesadzasz. A co do tych cienkich rączek to może znana u nas w sekcji dieta zsiadłe mleko, ziemniaki i pompki, pompki, pompki . Tylko potem wszyscy mówią, że i tak wziął sterydy .
MW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak mnie raz Wielbiciel tej diety pier.... w pysk az mu pokazalem numer buta i wielu bylo na to swiadkow :wink: , to przez ta chwile kiedy lecialem w powietrzu tez mi przyszlo do glowy zwatpienie czy to aby tylko ziemniak i zsiadle mleko to sprawily.
Piotr, Maciej, wy się raczej zapytajcie, co to jest, za warzywniak, gdzie on te ziemniaki kupuje
Bo może to jest tak, jak marihuana w Szwajcarii (legalna) - z "biologicznie kontrolowanych upraw"
K.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrz na szklanym ekranie
- Ponad rok temu
-
WING TSUN-ESTONIA KLIPY
- Ponad rok temu
-
czy ktos zna!!
- Ponad rok temu
-
Gdzie jest najbliższy klasztor Shaolin??
- Ponad rok temu
-
Jak psychicznie nastawić sie do walki ulicznej??
- Ponad rok temu
-
In Wan Ken skutecznym atakiem na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Jak zwiększyć maksymalnie szybkość?????
- Ponad rok temu
-
MANEKIN
- Ponad rok temu
-
3 czesciowy kij....
- Ponad rok temu
-
Czy w okolicy mazur są jakieś szkoły wing tsun??
- Ponad rok temu