wypowiadam wojnę wszystkim chudym instruktorom w VVD - Andrzej W - bój się - pierwszy na tapecie będzie Twój klub ( Robert, Paweł -

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurcze tez bede musial przytyc - jak juz wszyscy to wszyscy - no i moze pare danow mi tez z tusza przybedzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale dzieci i rodzice ich nieswiadomi sa takich rzeczy i uwazaja takiego czlowieka wrecz za wyrocznie. Nigdy taki czlowiek nie zyska uznania wsrod cwiczacych ale bedzie szanowany przez laikow a laikow jest znacznie wiecej niz cwiczacychprzyłączając sie do dyskusji;
zastanawia mnie jeden fakt. Jak można być dymnym posiadaczem stopnia np. 6 dan (awansując np. z 3 dan w niespełna 2 lata), kiedy i tak wszyscy patrzą na ten awans z przymróżeniem oka, czy wręcz drwiąc z tego. Czy nie lepiej mieć niższy stopień posiadając nawet umiejętności na wyższy niż odwrotnie
Napisano Ponad rok temu
Ale co z szacunkiem wobec samego siebie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to ja już tym bardziej nie mam szans na awansod kiedy przytylem 20 kg to danow nie przybylo
moze jeszcze z 20 musze przytyc
Napisano Ponad rok temu
czesc dopiero teraz włączyłem sie do dyskusji kogo masz na mysliPewnie, że można był niedawno na tym Forum przykład...
![]()
Ale ja bym to podciągnął pod art.61 KW...
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu