stopnie Dan w JJ
Napisano Ponad rok temu
wypowiadam wojnę wszystkim chudym instruktorom w VVD - Andrzej W - bój się - pierwszy na tapecie będzie Twój klub ( Robert, Paweł -
Napisano Ponad rok temu
To ze my, instruktorzy z Klubu nie wazymy jak przystalo na polskiego instruktora VVD i Polski Zwiazek Sumo, to nie nasza wina, mamy poprostu taka przemiane materii, ze mimo staran nie mozemy przytyc i zdobyc szanownych ksztaltow
Staramy sie jak mozemy, zamiast treningow chodzimy na kolacje do Mamy Piotra B., ale to nic nam nie pomaga
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Co do Danów to dyskutowalismy wczoraj duzo z Panem Ryszardem o Kempo
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jeśli to polecenie służbowe to wykonam je oczywiście... z radością...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurcze tez bede musial przytyc - jak juz wszyscy to wszyscy - no i moze pare danow mi tez z tusza przybedzie
od kiedy przytylem 20 kg to danow nie przybylo moze jeszcze z 20 musze przytyc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zastanawia mnie jeden fakt. Jak można być dymnym posiadaczem stopnia np. 6 dan (awansując np. z 3 dan w niespełna 2 lata), kiedy i tak wszyscy patrzą na ten awans z przymróżeniem oka, czy wręcz drwiąc z tego. Czy nie lepiej mieć niższy stopień posiadając nawet umiejętności na wyższy niż odwrotnie
Napisano Ponad rok temu
Ale dzieci i rodzice ich nieswiadomi sa takich rzeczy i uwazaja takiego czlowieka wrecz za wyrocznie. Nigdy taki czlowiek nie zyska uznania wsrod cwiczacych ale bedzie szanowany przez laikow a laikow jest znacznie wiecej niz cwiczacychprzyłączając sie do dyskusji;
zastanawia mnie jeden fakt. Jak można być dymnym posiadaczem stopnia np. 6 dan (awansując np. z 3 dan w niespełna 2 lata), kiedy i tak wszyscy patrzą na ten awans z przymróżeniem oka, czy wręcz drwiąc z tego. Czy nie lepiej mieć niższy stopień posiadając nawet umiejętności na wyższy niż odwrotnie
Napisano Ponad rok temu
Ale co z szacunkiem wobec samego siebie??
O i to jest wlasnie to (tylko dosc utopijne) - ale czesc osob nie zna tego uczucia - ewentualnie jest przekonana ze tylko oni postepuja prawidlowo
Napisano Ponad rok temu
Dobrze, że sytuacje na macie mogą zweryfikować umiejętności - zawsze wtedy rodzi się szacunek dla tego, dla kogo powinien być
Prosto, uczciwie, kawa na ławę :-)
Napisano Ponad rok temu
no to ja już tym bardziej nie mam szans na awansod kiedy przytylem 20 kg to danow nie przybylo moze jeszcze z 20 musze przytyc
Napisano Ponad rok temu
czesc dopiero teraz włączyłem sie do dyskusji kogo masz na mysliPewnie, że można był niedawno na tym Forum przykład...
Ale ja bym to podciągnął pod art.61 KW...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
renshi mirek wiśniewski?! sekcja świebodzin..
- Ponad rok temu
-
Czy ktos byl na seminarium w Namyslowie(13-14.03.2004)
- Ponad rok temu
-
Wyniki III OMP Kempo Tai Jutsu
- Ponad rok temu
-
WYNIKI III OTWARTYCH MISTRZOSTW POLSKI W KEMPO TAI JUTSU
- Ponad rok temu
-
ideogram ju-jitsu
- Ponad rok temu
-
Turniej w Ne-waza Ju-jutsu 03.04.04 - COZJJ
- Ponad rok temu
-
Jak już o historii jj w Polsce ... (Martius odpowiesz?)
- Ponad rok temu
-
czy w trójmieście naucza ktoś akijutsu lub kenjutsu?
- Ponad rok temu
-
Kto byl teraz na stazu z Krauze
- Ponad rok temu
-
Shinden Fudo Ryu
- Ponad rok temu