renshi mirek wiśniewski?! sekcja świebodzin..
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie super gość. Jest policjantem o ile wiem, dlatego ma bardzo praktyczne podejście do jj. Normalnie nie wiem co jeszcze dodać - jest pod każdym względem OK.
Napisano Ponad rok temu
byłem również u niego w sekcji w świebodzinie jaka atmosfera tam panuje?!ech powiem tak( i nie przesadze ),że gdyby tak było wszedzie ludzie na dźwięk nazwy ju-jitsu już ustawialiby się w kolejce!!!
ale tak nie jest..ale moze kiedyś...
pozdrawiam i..czekam na kolejne opinie o renshim
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kto prowadzi teraz treningi na azs'e wiem ze kiedys prowadzil je sensei piotr wypych jak teraz jest ?? i kiedy sa treningi tam i dokladnie gdzie ??
Napisano Ponad rok temu
... fantastyczne przeżycie, duże umiejętności i realizm technik (teraz już wiem skąd ) ... nie miałam możliwości być na jego zajęciach, a wiadomo, że na seminariach jest niewiele czasu ... jednak człowiek ten zrobił na mnie wielkie wrażenie nie tylko umiejętnościami, bo ja tak naprawdę nie wiele wiem i praktycznie większość mistrzów może robić większe bądź mniejsze wrażenie ... jednak chodzi mi o to jakim jest człowiekiem ... zawsze uśmiechnięty, przyjazny mający fantastyczne podejście do adepta ... jak "krowie na rowie" każdemu wytłumaczy ... tyle z mojej strony ... mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę miała okazję uczetniczyć w jego treningu ... najbliższy na stażu w Opolu o ile uda mi się pojechać ... mam nadzieję, że i On będzie... z tym naprawdę wielkim ( choć niskim ) człowiekiem
... Pozdrawiam :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy ktos byl na seminarium w Namyslowie(13-14.03.2004)
- Ponad rok temu
-
Wyniki III OMP Kempo Tai Jutsu
- Ponad rok temu
-
WYNIKI III OTWARTYCH MISTRZOSTW POLSKI W KEMPO TAI JUTSU
- Ponad rok temu
-
ideogram ju-jitsu
- Ponad rok temu
-
Turniej w Ne-waza Ju-jutsu 03.04.04 - COZJJ
- Ponad rok temu
-
Jak już o historii jj w Polsce ... (Martius odpowiesz?)
- Ponad rok temu
-
czy w trójmieście naucza ktoś akijutsu lub kenjutsu?
- Ponad rok temu
-
Kto byl teraz na stazu z Krauze
- Ponad rok temu
-
Shinden Fudo Ryu
- Ponad rok temu
-
oblałam egzmin
- Ponad rok temu