ponieważ odczuwam tutaj niedosyt tematów dotyczących WT.
Niniejszym

pozdrawiam
link:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i niech nikt mi nie mowi ze w Yong Chun nie ma parteru !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tych klipow wynikaloby, ze ten "parter" polega na zwinieciu sie w kulke, albo wierzganiu nogami, zakryciu glowy rekami i zbieraniu serii za seria.i niech nikt mi nie mowi ze w Yong Chun nie ma parteru !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza tym jeszcze raz - to fajnie, ze analizuja (sorka, ale te "uliczne sytuacje" chyba gdzies przegapilem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tam...No, rybak
![]()
A napis na początku klipu "Nikakowo szołu, tolko realnost' " przegapiłeś, nie?
a mnie bardziej chodzilo o to, ze ten "bity" nie ma bladego pojecia, jak sie bronic.Paweł, parę uwag (do pierwszych dwóch filmików):
(...)
Napisano Ponad rok temu
że trener czuwał trochę i kontrolował choć zbieranie kopnięć kolanem i uderzeń łokciem napewno skończyło się kilkoma kontuzjami/
)Co do uczniów to jestem przekonany jednak,że ci ludzie w sytuacjach ulicznych dadzą sobie radę..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tutaj to pytaj ludzi, ktorzy sie WT zajmuja, bo ja nie mam o tym bladego pojecia....Ale co powiecie coś o trailu sifu Gutierreza i starszych uczniów/(...)
Napisano Ponad rok temu
...Ale co powiecie coś o trailu sifu Gutierreza i starszych uczniów/rozumiem że są ustawiane/chociaż mam wątpliwości czy Gutierrez na tym już poziomie nie działa już w pełni intuicyjnie,a i uczniowie za bardzo nie wiedzą co się stanie.Myślę tak bo techniki Gutierreza są w pełni naturalne-choć brutalne/ale chyba...bardzo techniczne.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu