Bracia więksi
Napisano Ponad rok temu
obydwa sa wspaniale !!!
nie moge ogladac takich rzeczy praed
praca bo potem sie skupic nijak niepodobna !!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I niech beda ciut wieksze... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Nie podobaja mie sie. W reku tez mi nie pasuja.
Napisano Ponad rok temu
dobrze mówie nie cynik ??
no kurna
Mars dawaj foty Col Moshina i w ogóle extreme tylk okurde jakieś większe fotki - zajeboza madafaka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widocznie spajderki to tak 20-25
A ER jeszcze wyzej :PPPP
Dla mnie noszenie w kieszeni takiego ciezkiego 'taktycznego' grubasa to tak jak noszenie czarnej kiecki przez faceta i udawanie, ze sie nie pamieta jakie ciekawe rzeczy mozna robic z kobitkami - Po kiego walca ?
Tez trzymalem nemesisa, ale od jakiegos czasu nei czuje poprostu klimatu. To jest noz do niczego mi nie potrzebny, za gruby, nie podoba mi sie z wygladu, a przedewszystkim kosztuje duzo za duzo.
Nie twierdze, ze jest do dupy Poprostu jest taki troszke hmm bez sensu. Przynajmniej dla mnie. 100 razy bardziej chcialbym miec jakiegos fixeda za 1/4 tej ceny.
Napisano Ponad rok temu
Mars dawaj fotki Col Moschina i w ogole fixedow z ER, pokaz pokaz
I niech beda ciut wieksze... :roll:
tak, tak, cisnac dalej. Moze sie wreszcie cos od Marsa wyciganie :wink:
Bo ja tez juz od dawna czekam na te fotki, ale jakos mam chyba za maly wplyw.
Moze teraz da rade jak sie wieksza grupa bedziemy domagac :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jeśli potrzebujesz miejskiego EDC to ten nóż nie jest dla ciebie-fakt,
ale nie pisz że ten nóż jest bez sensu,bo jest to jeden z najpotężniejszych składanych noży na świecie do ciężkich zadań w terenie!!!
I tam gdzie zazwyczaj jest używany nie ma znaczenia jego piękno lecz moc i funkcjonalność.To że jest ciężki wiąze się niestety z masywnością konstrukcji a to z niezawodnością działania w miejscach gdzie zazwyczaj cywilizacji nie uświadczysz.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Duże, "techniczne" , "realne", fajne... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Gab3d napisał: " Poprostu jest taki troszke hmm bez sensu. "
Jeśli potrzebujesz miejskiego EDC to ten nóż nie jest dla ciebie-fakt,
ale nie pisz że ten nóż jest bez sensu,bo jest to jeden z najpotężniejszych składanych noży na świecie do ciężkich zadań w terenie!!!
I tam gdzie zazwyczaj jest używany nie ma znaczenia jego piękno lecz moc i funkcjonalność.To że jest ciężki wiąze się niestety z masywnością konstrukcji a to z niezawodnością działania w miejscach gdzie zazwyczaj cywilizacji nie uświadczysz.
pozdrawiam
Seikien juz zacytowal to co bylo wazne w mojej wypowiedzi : PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE 8)
Nie jestem komandosem, ale czasem mialem rozne ciekawe zadania w terenie lesie,wodzie i w gorach w taaaakim sniegu.
Sorry chlopaki ale jak dla mnie do ciezkich zadan w terenie nadaje sie fixed, a nie [za przeproszeniem, moim zdaniem, przepraszam jezeli kogos uraze] pogrubiane scyzoryki.
Poco komu do ciezkich zadan skladany noz ? Pytam calkiem na serio mam kilka pomyslow, ale ciekawy jestem jakie jest wasze zdanie. Jezeli macie czas na otworzenie foldera to znaczy ze zadanie nie bylo wystarczajaco ciezkie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bieszczadzkie EDC :)
- Ponad rok temu
-
3 w 1 czyli Serengeti w całej okazałości
- Ponad rok temu
-
Zdjęcia "National Geographic" ...